Bangkok fatetős szék és Control asztal

Bangkok fatetős szék és Control asztal

A Control étkezőasztal A Control étkezőasztal is egyike a cégünk által kifejlesztett egyedi termékeknek, mely a Maxcity lakberendezési bevásárlóközpont földszintjén, a RIO art & design üzletben tekinthető meg és rendelhető meg.

A Control étkezőasztal tervezésekor az volt a célunk, hogy egy olyan asztalt készítsünk, amely modern vonalvezetésével jól illeszkedik egy étkezőbe de eleganciája lehetővé tegye, hogy klasszikus stílusú bútorokhoz is hozzá lehessen párosítani. Mivel cégünk egyedi termékéről van szó, ezért más üzletekben nem elérhető.

Control asztal tulajdonságai

Az asztal anyaga fafurnér. Leggyakrabb bükkből és tölgyből készülnek az asztalaink de rendelhető a nagyon elegáns és impozáns megjelenésű dió fafurnéros anyagból is, azoknak akik valami nagyon különlegesre vágynak. A különböző Control étkezőasztalokat, különböző színekre pácolva lehet rendelni. Világos dió, sötét és antik dió, cseresznye, wenge és a tea szín, a leggyakrabban előforduló szín. A dió furnérnál natúr színben, azaz pácolás nélkül, csak lakkozva is lehet rendelni az asztalt. Ilyenkor általában selyem fényű lakkal vonjuk be a felületeket. Mivel a fa mintázatát nem rejti el semmilyen pác, így az szépen kirajzolódik és nagyon elegáns felületet képez. Vásárlóink nagyon kedvelik és ki is használják cégünk szolgáltatását, hogy az étkezőasztalaink szinte bármilyen egyedi színben is rendelhetőek. Meglévő bútorok, tálalók, székek színéhez tudjuk igazítani az asztal színét. A vásárló által hozott páccal is rendelhető az asztal. Több ezer színből lehet választani, amihez készséggel ajánlunk pácokkal foglakozó cégeket, ahol lehetőségük van a vállalkozó szellemű vásárlóknak a teljesen egyedi szín kiválasztására.  Egy speciális módszert alkalmazva, a már meglévő bútorok, székek színéhez is tudjuk  igazítani a kiválasztott asztal színét. Így tehetjük teljessé az összhangot az új és a régi bútorok között.

A Control étkezőasztal méretei

Fix és nagyobbítható étkezőasztal

A Control étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. Ez standard méret, de 10 x 10 cm lábakkal is rendelhetőek a kisebb méretben készülő asztalok. Az asztal magassága 78 cm. Az étkezőasztal alap méretei a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Egyedi méretekben is készülhet az étkezőasztal, melyre külön árajánlatot adunk. Az asztal nyitható, vagy másként nagyobbítható változatban is rendelhető. Általában 40-50cm-vel lehet minden méretet megnagyobbítani. Összecsukott állapotban 6 személyes asztalból kinyitva  tudunk 8 személyest kialakítani. Helytakarékosságból is sokan választják az asztal nyitható változatát.

Az asztal és szék összhangja

Bangkok szék tulajdonságai

Az étkezőasztalainkhoz nagyon sokféle széket tudunk ajánlani. A fotón Bangkok fabetétes szék látható. Kényelmes, nagyon kedvező áru termék. Stílusa szinten minden lakásba beilleszthető. A szék 46 cm széles és 60 cm mély ülőfelülettel rendelkezik. A háttámla magassága 102 cm, az ülésmagassága 46 cm. Sokféle kárpitozással rendelhető. Bőrrel, leather lookkal, lemosható textilbőrrel és szövettel. Amennyiben a vásárlónak egyedi szövet igénye van, vagy már megvásárolt kárpittal rendelkezik, akkor azzal is el tudjuk készíteni a széket. A lábak színe is tetszőlegesen választható ugyanúgy, mint az asztalé.

Control termékcsalád

A Control étkezőasztal is, a többiekhez hasonlóan, egy termékcsalád egyik tagja, így emellett dohányzóasztal, konzolasztal, telefonasztal formában is készül. Ezáltal lehetőség van arra, hogy egy légterű nappali-étkező részekbe szép összhangot teremtsünk.

Hogyan rendelhető meg az asztal?

  1. Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
  2. Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot telefonon vagy E-mailben.
  3. Rendeljen az üzletünkben vagy e-mailen keresztül.
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.