Control nyitható asztal

Control nyitható asztal

A Control étkezőasztal anyaga és méretei

A Control asztal egyedi termékünk, mely fix és nyitható változatban egyartánt rendelhető. A merőlegesen tagolt asztallap jól ellensúlyozza a zömök lábakat. Az asztal borítása több féle fafurnéros anyagból készülhet. A legkedveltebb a bükk és a tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is rendelhető, ennél elég sima, selyemfényű lakk borításképpen, így szépen kirajzolódik a fa mintázata. Trend-színeknek számít a világos dió, sötét és antik dió, cseresznye, wenge és a tea pác szín, de a meglévő bútorokhoz is hozzá lehet igazítani az új asztal színét. A Control étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, de a kisebb méretek 10 x 10 cm-es lábakkal is rendelhetőek. Az asztal magassága 78 cm, fix és nagyobbítható változatban is létezik, a méretek a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Az asztallap mérete 40-50 cm-vel bővíthető. Egyedi méretben is készülhet a Control asztal, hiszen ez cégünk saját terméke, ilyenkor külön árajánlatot kell kérni.

Hogyan rendelhető meg az asztal?

  • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
  • Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
  • Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.