Hool asztal Milano szék

Hool asztal Milano szék

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben megtekinthető és megrendelhető a Hool étkezőasztal és  Milano szék.

A Hool étkezőasztal tuljadonságai

A Hool étkezőasztal egy masszívnak, letisztult vonalú modellünk, a tradicionális formája lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen stílusú enteriőrben megállja a helyét, illenek hozzá mind fémvázas, mind a faszerkezetes székeink. Anyaga eredeti fafurnér. Leggyakrabban használt anyag ezek közül a bükk és tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is választható. A populárisabb pác színeken kívül - világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és a tea - akár hozott, egyedi páccal is dolgozunk. Már meglévő bútorok színéhez is tudjuk igazítani a kért asztal színét (ez vonatkozik a székek és más egyedi szobaberendezéseinkre is. Végül egy diszkrét, selyemfényű lakkozást kap a bútor, ez még jobban kiemeli az adott színt.

A Hool asztal cégünk egyedi terméke, a Rio art & design üzletünkben kapható, ezért a standard méreteken kívül egyedi, kért méret alapján is legyártható.

Ugyan ezzel a formával például dohányzóasztal, vagy konzol asztal is rendelhető. Az alap méretek: : 120 x 80cm, 140 x 90cm, 160 x 90cm és 180 x 90cm és 200 x 100cm, magassága 78 cm. A 10 x 10 cm-es lábakhoz igazodik a 10 cm vastagságú asztallap, de ez is redukálható akár 8 x 8 cm-re.

Ezt az étkezőasztalt nagyobbítható formában is lehet rendelni. Ha vendégeink érkeznek akkor az asztal méretét 45-60cm-vel is meg tudjuk nagyobbítani. Az üzletben kiállított Hool asztalhoz jól illik a Milano fantázianevű székünk amely elegáns formája miatt egy népszerű modellünk.

A Milano szék paraméterei

Ülésmagassága 49 cm, az ülőfelület szélessége 43 cm, mélysége 64 cm, magassága 102 cm. Az asztal kemény formavilágát jól ellensúlyozza a szék lágy vonala, érdekes megoldás a lábak méretével való "játszadozás", ez ad egyfajta ritmust a megjelenésnek. A szék kárpitozását az üzletben megtekinthető minták alapján választható, többféle anyagból, szövet, textilbőr, Novalife, Nanova, bőr. A vásárló által hozott anyaggal is meg lehet oldani a szék kárpitozását. Az általunk forgalmazott ADA és Tom Tailor ülőgarnitúráink összes kárpitja is választható a székeinkre is. A szék lábait bármilyen színűre lehet pácoltatni, és a fa furnért is ki lehet választani. Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen tesztelhesse a kinézett szék komfortját, vagy megnézze más asztalokkal kombinálva.

Hogyan rendelhető meg a szék és az asztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi színre és kárpitozásra, kérjen előzetesen árajánlatot, elérhetőségeink bármelyikén!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül.
Átlag: 5 (3 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.