Zanzibár karszék

Zanzibár karszék
Az étkezőasztal egyedi színben is rendelhető.
Zanzibár szék induló ára: 59.900. - Ft

Zanzibár karszék.

A RIO Art & Design üzletet a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten találhatják meg.

A fotón a Zanzibár karszék látható, világos dió lábbal és szövet kárpitozással. Modern formájú, íves karszék, mely nagyon kényelmesen szinte körbe öleli a hátat. Főleg kényelme az, ami miatt nagyon kedvelik vevőink. A Zanzibár szék ülésmagassága 49 cm, szélessége 58 cm, mélysége 60 cm, magassága 82 cm. Bükk favázas szék, mely hullámrugós ülőfelülettel rendelkezik. Kárpitozása lehet szövet, textilbőr, Novalife és bőr.

Hogyan rendelhető meg a szék?

1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!

Az asztalhoz választhat üzletünkben ülőgarnitúrákatszőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 4.3 (4 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.