Stage dohányzóasztal

Stage dohányzóasztal
120 x 50 cm és magasság 30 cm
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Stage dohányzóasztal - a letisztult dizájn.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben, a földszinten rendelhető meg.


A dohányzóasztal egyedi színben és méretben is rendelhető.A Stage dohányzóasztal termékjellemzői

A Stage dohányzóasztal letisztult formájú, egyedi megjelenésű dohányzóasztal. Hosszúkás formája különösen kanapék előtt mutat nagyon jól, de sarok ülőgarnitúrák elé is remek választás.

Az asztal alapváltozata 130 x 60 cm és 30 cm magasságú, de egyedi árkialakítással, egyedi méretváltozat is kérhető. Erre akár e-mailben is lehetőség van. Az asztal magassága az üzletünkben kiállított modern ADA ülőgarnitúrák ülésmagasságához van igazítva, de jól mutat a termék bármely 35-55 cm ülésmagasságú ülőgarnitúra előtt is. Ám, ha valaki egyedi méretben rendelné, az is megvalósítható.

A dohányzóasztal alá, felár ellenében, fiókot is lehet kérni, így az asztalon tarthatunk csak dísztárgyakat és a kevésbé esztétikus használati tárgyakat a fiókba rejthetjük.

Az asztal lapja 10 cm vastagságú fafurnéros anyag, mely lehet bükk vagy tölgyfa anyagú, sokféle színre pácolva. Dió furnéros anyagból is készülhet az asztal, ez azonban feláras a bükk és tölgy kivitelhez képest.

A pácolás színe is sokféle lehet: sötét dió, wenge, cseresznye, világos dió, stb. De egyedi színben is rendelhető a dohányzóasztal.Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.