Uránusz 4 részes dohányzóasztal

Uránusz 4 részes dohányzóasztal
80 x 80 cm és 30 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Az Uránusz 4 részes dohányzóasztal egyedi termékeink egyike.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben, a földszinten vásárolható meg.


Egyedi méretben és színben rendelhető termék.Az Uránusz 4 dohányzóasztal termékjellemzői

Az Uránusz dohányzóasztal anyaga többféle lehet: tölgy vagy bükk fafurnér. De felár ellenében dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető. Az asztalt különböző színekre lehet pácolni, ami megtartja a fa eredeti mintázatát, de az asztalnak sokféle színárnyalatot kölcsönöz. Világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea szín az, amelyet a leggyakrabban rendelnek.

A dohányzóasztal natúr kivitelben, pácolás nélkül is választható. Ebben az esetben a fa természetes színe jobban érvényesül a lakkozás alatt. Az egyedi színben rendelhető dohányzóasztalok színenek száma szinte végtelen, így akár a korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítania dohányzóasztal színét.

Az Uránusz 4 asztal mérete 90 x 90 cm, magassága 30 cm. Ez a méret jól illik a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz. Ha üzletünkben ADA vagy Tom Tailor ülőgarnitúrát vásárolnak, akkor az ülőgarnitúra lábainak vagy a kárpit színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét, így tökéletes összhangot teremthetünk az ülőgarnitúra és az előtte lévő dohányzóasztal között.

Az asztal egyedi méretben is készülhet, melyre előzetesen árat adunk. A dohányzóasztal alá fiókot is lehet rendelni, így lesz egy praktikus tároló helyünk, mely kívülről nem is látszik.

További Uránusz dohányzóasztalainkat ide kattintva tekintheti meg.Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.