Cecil Bárszék

A tömör bükkfából készített Cecil bárszék erős vázszerkezetét a 4 oldalon megerősített merevítő is támogatja. A fellépő és a lábak pihentetésére szolgáló rész különlegessége, hogy egy fém fedőelemmel van burkolva.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Cecil bárszék egy prémium anyagokat használó, elegáns megjelenésű, párnázott ülőfelületű, impozáns, strapabíró bútordarab.

A tömör bükkfából készített Cecil bárszék erős vázszerkezetét a 4 oldalon megerősített merevítő is támogatja. A fellépő és a lábak pihentetésére szolgáló rész különlegessége, hogy egy fém fedőelemmel burkolták. Mindez azért, hogy védje azt a kopás ellen, ezáltal maga a termék is hosszabb életű lesz és a szerkezete alkalmassá teszi arra, hogy bárokban is tökéletes bútordarab legyen.

A magasabb háttámla és a kényelmes ülőrész rendkívül sokféle szövet, illetve tetxtilbőr, vagy bőrkárpitozással kapható, ami kifejezetten szép és elegáns megjelenést ad, ennek a bárszéknek. Attól függően, hogy hol szeretné használni a Cecil bárszéket, érdemes jól választani hozzá a kárpitozást. Ha nagy forgalmú bárokba kerül, akkor olyan szövetet is választhatunk, ami vízlepergető, foltálló vagy egyéb hasonlóan előnyös tulajdonságokkal bír.

Ezeknek a szöveteknek nagy előnye még, hogy rendkívül egyszerű a tisztításuk is. Nem véletlen, hogy a vendéglátósok körében népszerű ez a bárszék. Esztétikájának, megjelenésének és erős szerkezetének köszönhetően, minden forgalmasabb területen megállja a helyét.

Áruházunkban természetesen lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a kreatívabb vásárlóink saját maguk, egyéni elképzeléseik szerint válasszák ki a bárszék lábainak pácszínét is a szövet mellett. Elől egyenes, hátul enyhén ívelt lábaival és keskeny formájával, nem foglal sok helyet. Ezért kisebb lakásokba is remek választás lehet a Cecil bárszék.

Bár a Cecil bárszéknek nincs saját termékcsaládja, a Toni székekkel remek összhangot képezve a letisztult modern otthonokban mutat igazán jól. Még egyszer gyorsan összefoglaljuk az előnyöket:

 • strapabíró
 • választható többféle szövet
 • keskeny, helytakarékos
 • faváz, kétféle méretben
 • kényelmes
 • elegáns megjelenésű
 • háttámlás.

Amennyiben több információra van szüksége a Cecil bárszékkel kapcsolatban keresse fel kollegáinkat, elérhetőségeink egyikén, vagy látogasson el Facebook oldalunkra! Instagram oldalunkon, egyéb érdekességeket és lakberendezési ötleteket találhat.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?