Dekala kisasztal 258203

136 800 Ft

A Dekala kisasztal 258203 minden eleme kör alakú, így egyértelműen ez a forma uralja a megjelenését. Az üveg és az egyaránt magas fényű textúrák, így biztosan ragyogó szerepet tölt majd be a helyiségben.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A kisasztal lágy, íves vonalai és letisztult színvilága eleganciát sugároznak.

A Dekala kisasztal 258203 rozsdamentes acélból készült, amely arany színű bevonatot kapott. Az asztal különlegessége, hogy csupán egy lába van, amely egy vastagabb henger alakú fekete márványtalpon áll, így biztosítva a stabilitást. Kitűnő választás méretei miatt, hiszen 54 cm magas és nagy, 46 cm-es átmérőjű asztallappal rendelkezik.

A Dekala kisasztal 258203 asztallapja kör alakú, melyet arany színű acélszegély keretez. Így az aranyosan csillogó szín az egész bútort átíveli. Az asztallap temperált üvegből készült, melynek mintázata a fekete márványra hasonlít.

Ennek a kisasztalnak a dizájnjában a fekete és arany színek dominálnak. Az üveg és az egyaránt magas fényű textúrák, így biztosan ragyogó szerepet adnak majd ennek a terméknek a helyiségben. Az asztal minden eleme kör alakú, így egyértelműen ez a forma uralja a megjelenését. Ez a kisasztal remekül mutat olyan helyiségben, ahol más bútordarabokon is megjelenik a márvány, vagy az üveg. Nagy sötét felülete miatt tökéletes választás sötét helyiségekbe, vagy az arany színű acélelemeknek köszönhetően a világos, de meleg színbe burkolt terekbe. Ideális választás kávézókba, elegáns bárokba vagy egy szálloda halljába is.

A Dekala kisasztal 258203 nagyszerűen kiegészíti a klasszikus, illetve modern stílusú bútorokat.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és tükörkínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A dohányzóasztal méretei:

  • Hosszúság: 46 cm
  • Szélesség: 46 cm
  • Magasság: 54 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

    Visszahívást kér:

    Hírlevél feliratkozás:

    Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

    Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

    Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

    Termék galéria

    ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

    ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

    Hétfő 10:00 - 20:00
    Kedd 10:00 - 20:00
    Szerda 10:00 - 20:00
    Csütörtök 10:00 - 20:00
    Péntek 10:00 - 20:00
    Szombat 10:00 - 20:00
    Vasárnap 10:00 - 19:00

    A HÓNAP ÚJ MODELLJE

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    * rendkívül kedvező ár
    * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
    * elemekből összeállítható
    * motorosan állítható fejtámlák
    Tovább a termékre

    Miért érdemes nálunk vásárolni?