MÁLTA SZÉK ÉS POWER SAVMART ÜVEGES ASZTAL

A Málta szék elegáns, sötétbarna bükkfából készült. A Málta bőrszék 56 cm széles, 47 cm-es ülésmagassággal, illetve 65 cm-es ülésmélységgel. Szélesebb, kényelmesebb széktípus, mivel nagyobb felületen kárpitozott, ez erősen meghatározza küllemét.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Még nincsenek kiválasztott kedvencek.

Leírás

A Málta szék a letisztult elegancia a bükk jegyében.

A Málta szék elegáns, sötétbarna bükkfából készült. A Málta bőrszék 56 cm széles, 47 cm-es ülésmagassággal, illetve 65 cm-es ülésmélységgel. Szélesebb, kényelmesebb széktípus, mivel nagyobb felületen kárpitozott, ez erősen meghatározza küllemét. Bőr, lemosható, bőrszerű anyag, Novalife, vagy hagyományos textil közül választhat, de hozott anyagból is megoldható a kárpitozás. A szék lábai bármilyen színűre pácolhatóak, az adott trend-színeken kívül, így a legkisebb részletig mehetünk a berendezés tökéletesítésében.

A Power savmart üveges étkezőasztal a Málta bőrszékekkel az egyik legkedveltebb kombináció vásárlóink körében. Az Power asztal neve jól jellemzi formavilágát, hiszen ez egy markáns, mégis nagyon elegáns és letisztult étkezőasztal. Masszív lábait jól ellensúlyozza a vékony, de strapabíró, 12 mm-es üveg asztallap. Az asztal váza fafurnéros anyagból készül, ami többféle furnérból is kérhető. Az igazán exkluzív anyagokat kedvelők azonban kérhetik akár dió- vagy más, különlegesebb furnérokból. A furnérokat különböző színű pácokkal tudjuk ellátni. Népszerű pác színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, calvados, wenge és a tea szín, de már használatban lévő bútorok székek színéhez is hozzá tudjuk igazítani az asztal színét, akár más cégtől hozott anyaggal.

Érdekes kombinációt alkot a Power savmart üveges étkezőasztal a Málta bőrszékekkel együtt, hiszen ezek a székek az egyik legkedveltebb széktípusunk, aminek kar nélküli változata is tökéletesen mutat az asztal mellett.

Válasszon a szék mellé asztalt, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Az asztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, kisebb asztaloknál – mivel egyedi méretben is rendelhető – a 10 x 10 cm-es lábakat ajánljuk.

A standard méretek a 120 x 80 cm, a 140 x 90 cm, a 180 x 90 cm, a magassága fixen 78 cm, de akár konzol- vagy dohányzóasztalként is kérhető, az összhang és a stílusos elrendezés jegyében.

12 mm-es üveg asztallap.

A Málta bőrszék 56 cm széles, 47 cm-es ülésmagassággal, illetve 65 cm-es ülésmélységgel.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Visszahívást kér:

Hírlevél feliratkozás:

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

AKCIÓS TERMÉKEINK

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 09:00 - 17:00
Kedd 09:00 - 17:00
Szerda 09:00 - 17:00
Csütörtök 09:00 - 17:00
Péntek 09:00 - 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Bella ággyá nyitható kanapé

Bella ággyá nyitható kanapé

* ágyazható és ágyneműtartós
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
Tovább a termékre

A HÓNAP TERMÉKE

Miért érdemes nálunk vásárolni?