Terna dohányzóasztal 229067

100 300 Ft

A Terna dohányzóasztal 229067 csupa fém és üveg, szinte ő maga a posztmodern, az urbanista stílus megtestesítője. A Terna dohányzóasztal 229067 magassága 46 cm, valamint szélessége, vagyis az asztallap átmérője pedig 42 cm.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Terna dohányzóasztal 229067 csupa fém és üveg, szinte ő maga a posztmodern, az urbanista stílus megtestesítője.

A Terna dohányzóasztal 229067 magassága 46 cm, valamint szélessége, vagyis az asztallap átmérője pedig 42 cm.  Az asztallap üvegből készült, mely tükörként is funkcionál, így a ráhelyezett tárgyak tükörképe visszaköszön. Kedvenc dísztárgyainknak vagy hétköznapi halmijainknak így egy egészen új arcát ismerhetjük meg, melyek szinte művészi kompozícióvá nemesülnek.

Az asztallapot körbefogó, rozsdamentes acélból készült ezüstszínű keret összhangban van a szintén rozsdamentes acélból készült lábakkal, melyek izgalmas optikai illúziót keltve csatlakoznak, az asztallaphoz. A dohányzóasztal három darab, ezüstszínű lába az asztallappal háromszöget alkot és az asztal alatt szimmetrikusan helyezkedik el. Mivel az egymás mellett lévő lábak majdnem közös pontban futnak össze, a folytonosság illúzióját keltik. Mintha egy cikk-cakk vonal támasztaná az asztalt, holott ezek az egyedi lábak különálló egységek. Illetve enyhén kifelé állva, rézsútosan helyezkednek el, így stabil alátámasztást biztosítanak.

A Terna dohányzóasztal 229067 nem csak a nappaliba, de a hálószobába, éjjeli polcként is kiváló választás. Ezen felül praktikus és tetszetős elem lehet az előszoba vagy a hall területére. Letisztult stílusának és semleges színének köszönhetően világos és sötét árnyalatok jellemezte helyiségekbe is jól illeszkedik.

De különleges és egyedi lakberendezési tárgy válhat belőle kávézókban, hotelszobákban vagy lobbykban.

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget és meg dísztárgy-kínálatunkat is! Ha több információra lenne szüksége, esetleg kérdése van a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 42 x 46 cm (szélesség x magasság).

Súly: 3,6 kg

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

    Visszahívást kér:

    Hírlevél feliratkozás:

    Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

    Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

    Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

    Termék galéria

    A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

    ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

    ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

    Hétfő 10:00 - 20:00
    Kedd 10:00 - 20:00
    Szerda 10:00 - 20:00
    Csütörtök 10:00 - 20:00
    Péntek 10:00 - 20:00
    Szombat 10:00 - 20:00
    Vasárnap 10:00 - 19:00

    A HÓNAP ÚJ MODELLJE

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    * rendkívül kedvező ár
    * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
    * elemekből összeállítható
    * motorosan állítható fejtámlák
    Tovább a termékre

    Miért érdemes nálunk vásárolni?