Fargó asztal

Amennyiben olyan asztalt keres, amely kinyitható és akár nagyobb családi ebédek, baráti összejövetelek alkalmával is tökéletesen megállja a helyét, akkor ne keressen tovább! A Fargó asztal – igény szerint – kinyitható, azaz nagyobbítható kivitelezésben is elérhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Legújabb modellünk a Fargó asztal letisztult formavilágával, a jelenleg reneszánszát élő minimalista stílust képviseli.

Ez a modern stílus jól mutathat egy elegáns étkező középpontjában. Így bátran ajánljuk azoknak, akik ilyen ebédlővel rendelkeznek, vagy esetlege ilyenre vágynak! A Fargó asztal fém lábai felelnek a stabilitásért, illetve remekül mutatnak a furnéros asztallappal.

Annak érdekében, hogy meglegyen a választás lehetősége, az asztal lábai fehér, szürke és a képen is látható fekete közül választható ki. Az előbb említett asztallap anyaghasználatát tekintve fa, méghozzá furnéros bükk vagy opcionálisan tölgy is lehet. Akik a természetes megjelenést preferálják, azoknak natur kivitelben ajánljuk.

De, akiknek az extravagánsabb kivitelezés a fontos, azoknak különböző színekre pácolva is elérhető a Fargó asztal. A standard, legtöbbet keresett méretek (160 x 90, 180 x 90, 200 x 90 cm) mellett, egyedi méretigények, elképzelések megvalósítására is van lehetőség. A képen az asztal a Szeréna székkel van párosítva.

Amennyiben olyan asztalt keres, amely kinyitható és akár nagyobb családi ebédek, baráti összejövetelek alkalmával is tökéletesen megállja a helyét, akkor ne keressen tovább! A Fargó asztal – igény szerint – kinyitható, azaz nagyobbítható kivitelezésben is elérhető. De nemcsak az összejövetelek alkalmával lehet nagy haszna az asztal nagyobbíthatóságának. Az esti társasjátékkor is kihasználható ez a plusz funkció. Így, még inkább praktikus és időtálló asztal.

Válasszon az asztalhoz:

Ha felkeltette az érdeklődését ez az asztal, akkor ne habozzon, vásárolja meg! Valamint kövessen minket a Facebook oldalunkon is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A standard, legtöbbet keresett méretek (160 x 90, 180 x 90, 200 x 90 cm) mellett, egyedi méretigények, elképzelések megvalósítására is van lehetőség.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?