Szeréna étkezőfotel

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

A kényelmet és a hát megtámasztását a Szeréna étkezőfotel esetében az íves háttámla biztosítja. A komfortérzetet tovább fokozza a karfa.

Szeréna étkezőfotel S2 szövettel: 67.300 Ft/db

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az elegancia magas fokát biztosítja, ugyanakkor a kényelem szigetén is érezhetjük magunkat, amikor a Szeréna étkezőfotelen ülünk.

A kényelmet és a hát megtámasztását a Szeréna étkezőfotel esetében az íves háttámla biztosítja. A komfortérzetet tovább fokozza a karfa, amely kárpitozásának és magasságának köszönhetően még inkább növeli a kényelmet. Az étkezőfotel lábai (többféle szín közül választható) és váza tömör fából készül, amelyek miatt mindenképpen hosszú távra tervezhetünk ezzel az ülőalkalmatossággal. Amellett, hogy időtálló a stabilitásra se lehet panaszunk.

A képen a kínálatunkban szintén megtalálható Fargó asztallal, remek összhangot képezhet az étkezőben. De tökéletes választás lehet a Szeréna étkezőfotel azok számára is, akik az asztal mellett hosszasan szeretnek beszélgetni, gyakran hívnak meg vendégeket vagy csak szeretnének egy kényelmes széket az étkezőasztal köré. Nem mellesleg, ez a fotel az étkezőn kívül is, számos helyen megállja a helyét, akár még vendéglátóegységekben is. A nappali, a háló vagy éppen egy vendégszobának és egy dolgozószobának is lehet a központi eleme, attól függően, hogy mit szeretnénk.

Mivel kialakítása lehetővé teszi, hogy az otthonunk több pontján is elhelyezhessük a Szeréna étkezőfotelt, ezért érdemes egy pillantást vetni a választható kárpitokra. Az összes lehetséges opcióban (bársonyos, naturális hatású, bőrhatású) az a közös, hogy magas kopásállóságú anyagból készülnek. Valamint tisztításukat könnyedén, vízzel meg lehet oldani. Több százféle szín és kárpit közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb választást! Az étkezőfotel stílusa csakis az Ön elképzelésein múlik!

Válasszon az étkezőfotelhez:

Ha felkeltette az érdeklődését ez az asztal, akkor ne habozzon, vásárolja meg! Valamint kövessen minket a Facebook oldalunkon is!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?