Szeréna étkezőfotel

A kényelmet és a hát megtámasztását a Szeréna étkezőfotel esetében az íves háttámla biztosítja. A komfortérzetet tovább fokozza a karfa.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az elegancia magas fokát biztosítja, ugyanakkor a kényelem szigetén is érezhetjük magunkat, amikor a Szeréna étkezőfotelen ülünk.

A kényelmet és a hát megtámasztását a Szeréna étkezőfotel esetében az íves háttámla biztosítja. A komfortérzetet tovább fokozza a karfa, amely kárpitozásának és magasságának köszönhetően még inkább növeli a kényelmet. Az étkezőfotel lábai (többféle szín közül választható) és váza tömör fából készül, amelyek miatt mindenképpen hosszú távra tervezhetünk ezzel az ülőalkalmatossággal. Amellett, hogy időtálló a stabilitásra se lehet panaszunk.

A képen a kínálatunkban szintén megtalálható Fargó asztallal, remek összhangot képezhet az étkezőben. De tökéletes választás lehet a Szeréna étkezőfotel azok számára is, akik az asztal mellett hosszasan szeretnek beszélgetni, gyakran hívnak meg vendégeket vagy csak szeretnének egy kényelmes széket az étkezőasztal köré. Nem mellesleg, ez a fotel az étkezőn kívül is, számos helyen megállja a helyét, akár még vendéglátóegységekben is. A nappali, a háló vagy éppen egy vendégszobának és egy dolgozószobának is lehet a központi eleme, attól függően, hogy mit szeretnénk.

Mivel kialakítása lehetővé teszi, hogy az otthonunk több pontján is elhelyezhessük a Szeréna étkezőfotelt, ezért érdemes egy pillantást vetni a választható kárpitokra. Az összes lehetséges opcióban (bársonyos, naturális hatású, bőrhatású) az a közös, hogy magas kopásállóságú anyagból készülnek. Valamint tisztításukat könnyedén, vízzel meg lehet oldani. Több százféle szín és kárpit közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb választást! Az étkezőfotel stílusa csakis az Ön elképzelésein múlik!

Válasszon az étkezőfotelhez:

Ha felkeltette az érdeklődését ez az asztal, akkor ne habozzon, vásárolja meg! Valamint kövessen minket a Facebook oldalunkon is!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?