Toni szék Hool dió asztal

Toni szék Hool dió asztal

Hool étkezőasztal

egyedi termék, mely kizárólag az üzletünkben rendelhető.

A RIO Art & Design üzletet a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten találhatják meg.Hool étkezőasztal - egy asztalcsalád modern tagja

A Hool étkezőasztal is, mint minden fabútorunk, egyedi terveink alapján készült. Olyan étkezőasztalt akartunk készíteni, ami magán hordozza a minimál design jegyeit, különleges megjelenésű de mégis sok otthonban be lehessen illeszteni a már meglévő környezetbe, vagy új étkezők esetén e köré lehessen a többi bútort választani.

Karakteres megjelenés, határozott vonalvezetés jellemzi az étkezőasztalt. Egyszerűsége teszi elegánssá. Anyagának fafurnéros kivitelt javaslunk, mely lehet tölgy, bükk, dió, cseresznye és juhar is. De elkészíthető laminált anyagból is.

Egyedileg megválasztható a színe, mellyel lehetőséget biztosítunk, hogy a már meglévő bútorokhoz hasonlítson. Természetesen lehetőség van csak lakkozni is a natúr fafelütetet. A Hool étkezőasztal egy „asztalcsalád” része. Dohányzóasztal, íróasztal, éjjeli szekrény, telefonasztal és tálaló is készül belőle. Ezzel lehetőség nyílik arra, hogyha a forma megtetszik, akkor mindenhol ezzel a kedvenc bútorunkkal tudjuk berendezni a lakásunkat.


Az asztal adatai

A leggyakrabban a 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm-es méretekben gyártjuk 78 cm-es magassággal, de mivel egyedi méreteben is rendelhető, így ettől bármilyen mértékben el lehet térni.


Toni szék

Egy igazán szép formájú, kényelmes ülőkomforttal rendelkező szék. Tölgy vagy bükk fából készül a váza, melyre egy igazán komfortos ülőfelület került kialakításra. Mind a faszíneket, mind a kárpitot egyedileg lehet megrendelni, kiválasztani. A standard választékban van szövet, textilbőr, Nonova lemosható anyag és bőr. Lehetőség van arra is, hogy a vásárló saját maga vásárolt kárpitjával vonjuk be a székeket. Ezekkel a variációkkal szinte korlátlan lehetőségünk van arra, hogy teljesen egyedi széket „állítsunk össze” és arra is, hogy a már meglévő bútorainkhoz teljes mértékben hozzáigazítsuk a designt, a színeket. A szék adatai: mérete: 46 cm széles, 63 cm mély és 103 cm magas. Az ülésmagassága 51 cm.

Üzletünkben, Törökbálinton, a Maxcity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekinthetik mind a két bútort.


Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék?

1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!


Az asztalhoz választhat üzletünkben ülőgarnitúrákatszőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 4.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.