BELLA L alakú fix ülőgarnitúra

344 400 Ft

A Bella fix L alakú ülőgarnitúra, most -30% kedvezménnyel vásárolható meg nálunk! Az ülőgarnitúra több felállásban, méretben és színben rendelhető meg. Van lehetőség vendégággyal és ágyneműtartóval is kérni, felár ellenében.

 

 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Bella ülőgarnitúra sokféle méretben rendelhető többek közt sarokkanapé és U alakú formában is megvásárolható.

Többféle minőségű ágy is választható bele, attól függően mennyit szeretné használni. Ha csak vendégágyként használnánk a kanapét, akkor van egyszerűbb ágyas megoldásunk. Abban az esetben, ha minden nap szeretnénk aludni rajta akkor a strapabíróbb ágyszerkezetű megoldást ajánljuk. A Bella ülőgarnitúra belsejéből egy „igazi” matrac gördül ki. Fekvőfelülete lehet 140 x 200 és 160 x 200 cm méretű is. A karfa lehet keskenyebb és szélesebb, így szükség esetén a hellyel is tudunk takarékoskodni.

Fejtámla és puff is kérhető. Általában az ilyen kanapék belsejében, mint a Bella ülőgarnitúra, nehéz kivitelezni, hogy ágyszerkezetet és az ágyneműtartó is legyen benne. Ezért ennél a modellnél a különálló puff rendelkezik tárolóval kapacitással. Ez praktikus megoldás, mert lábtartó, ágyneműtartó és akár még egy kiegészítő plexi lappal dohányzóasztal is egyszerre.

A vásárló maga választhatja ki a formát, de emellett több száz kárpitból is választhatsz, szinte nincs olyan szín, amit ne találnál meg nálunk. Most már webáruházunk felületén is megtekinthetők színmintáink!

Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Bella ülőgarnitúrát! Nem fog csalódni, mert ez egy szuper minőségű és kényelmes termék!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A fotón lévő méret: 255 cm x 174 cm

Nagyobb méretű változata: 275 x 174 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?