VERONA U ALAKÚ ÜLŐGARNITÚRA

25% kedvezmény
2 hétig

Többféle méretben, U és L alakú, illetve kettes kanapé kialakításokban is rendelhető modell.

Legfőbb kényelmi funkciói közé az ülésmélység- és háttámla állíthatóság tartozik, illetve vendégággyal és ágyneműtartóval is kérhető. 10-féle láb, 4-féle karfa és háromféle üléskeménység válaszható a modellhez. Kárpitválasztéka is széles, számos struktúra és szín közül lehet választani.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Verona U alakú ülőgarnitúra egy elegáns, letisztult modell, egyenes vonalvezetése pedig bármelyik enteriőr modern, fiatalos központi elemévé teszi.

A Verona U alakú ülőgarnitúra kiemelt kényelmi funkciói közé az ülésmélység- és háttámla állíthatóság tartozik. Az említett funkcióknak köszönhetően megfelelő ülésmélység és fejtámasz magasság érhető el alacsonyabb és magasabb emberek számára egyaránt. Kettes egységeibe kérhető billenő vendégágyas funkció, míg a pihenő elem ágyneműtartóval is rendelhető. Elemválasztékából különböző méretű U és L alak, illetve kettes kanapé is kialakítható, így ez a modell kisebb és a nagyobb nappalik központi bútora lehet.

A főbb funkcionális elemeken túl a Verona U alakú ülőgarnitúra kialakításakor 10-féle, különböző formájú és anyagú láb választható. Továbbá, 4-féle karfa (melyek közül az egyik állítható) és 3-féle üléskeménység közül választható ki a számunkra megfelelő kényelmet nyújtó változat. A gyártó arról is gondoskodott, hogy ne csak az elem és funkció – de a szövetválaszték is széles és változatos legyen. Számos szín és struktúra közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbb kárpitot, melyek nem csak hagyományosan, de vízzel könnyen tisztítható minőségben is elérhetők.

A Verona ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • „L” alakú sarok, több méretben
 • „U” alakú forma, több méretben
 • kétüléses kanapé, több méretben
 • kihúzható kanapé funkció
 • állítható ülésmélység
 • ágyneműtartó
 • választható lábak: fa, króm, fekete fém
 • választható karfa
 • funkciós karfa
 • több százféle szövet választási lehetőség

Az ülőgarnitúrákhoz dekoráció, szőnyeg, dohányzóasztal is választható üzletünkben. Látogasson el üzletünkbe és próbálja ki ezt a modern ülőgarnitúrát. Kollégáink segítenek a legmegfelelőbb méret és forma kiválasztásában.

Az üzletünkben kiállított Solthy Gallery festményei közül pedig választhat a kanapéhoz illőt, vagy rendeljen saját elképzelése alapján, melyet a festőnő megvalósít.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Mérettáblázat

  Verona Mérettáblázat

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?