Cozy füles fotel

Modern formájú füles fotel, amelyhez lábtartó is rendelhető. Viszonylag kicsi a helyigénye, mégis nagyon kényelmes. Alacsonyabb „fülek” nélküli változatban is kérhető. A fa részek színe választható. Sok száz különböző színű kárpittal rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Tom Tailor Cozy fotel egy szuperkényelmes füles fotel, amibe igazán jólesik egy fáradt nap után bekuckózni egy izgalmas könyv társaságában.

Azt mindenki tudja, hogy a legjobban egy kényelmes fotelben pihenheti ki magát, aki nem lefeküdni akar. Ilyen pihenésre a legmegfelelőbb a füles fotel. A Tom Tailor Cozy füles fotel divatos retro stílusban magas kényelmi fokozattal készült termék a füles fotelek minden előnyével. De a füles fotel története a retrónál is régebbi, hiszen már 19. század első harmadában is találkozhattunk változataival Magyarországon. A világban pedig már a 16. századi kastélyokban is divat volt. Azóta azonban sokat fejlődött! Annyira, hogy azóta újra divatba jött és a a Tom Tailor márkának is megtetszett, ezért létrehozott egyet, ami igazi kényelmet kínál. A füles fotel elnevezés eredetét tekintve úgy írható le, hogy a fotel háttámlájának felső részén, azaz annak két oldalán van egy-egy rész, amely oldalról megtámasztja a fejet. De nagy előnye, hogy megtámasztja a nyakat is.

Modern, nordic és vintage szövetekkel vagy bőrrel kárpitozott formában is kapható, amelyet díszíteni lehet gombbal vagy dekoratív varrással. A fotel fából készült lábai választhatóak wenge, dió vagy natúr bükk színben. De ha valaki igazán mesebeli kényelemre vágyik, akkor kérheti a lábat igazán modern vagy hinta, azaz hivatalos nevén lengő lábbal. A fix lábakkal rendelkező változat kiegészítő elemeként lábtartó elemet is kérhetünk.

A termék méretei: 80 x 88 x 115 cm

Tom Tailor stílus a dizájn és a modernség találkozása az otthoni lakberendezésben. Kérdés esetén, illetve részletesebb információkért, keressen minket elérhetőségeinken! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is, hogy semmiről ne maradjon le!

Termék galéria

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?