Cozy füles fotel

25% kedvezmény
2 hétig

 Utolsó darab kék színben, feketés fa részekkel azonnal elvihető, extra akciós áron. Prémium minőségű termék! Üzletünkben kipróbálható!

Modern formájú füles fotel, amelyhez lábtartó is rendelhető. Viszonylag kicsi a helyigénye, mégis nagyon kényelmes.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Tom Tailor Cozy fotel egy szuperkényelmes füles fotel, amibe igazán jólesik egy fáradt nap után bekuckózni egy izgalmas könyv társaságában.

Azt mindenki tudja, hogy a legjobban egy kényelmes fotelben pihenheti ki magát, aki nem lefeküdni akar. Ilyen pihenésre a legmegfelelőbb a füles fotel. A Tom Tailor Cozy füles fotel divatos retro stílusban magas kényelmi fokozattal készült termék a füles fotelek minden előnyével. De a füles fotel története a retrónál is régebbi, hiszen már 19. század első harmadában is találkozhattunk változataival Magyarországon. A világban pedig már a 16. századi kastélyokban is divat volt. Azóta azonban sokat fejlődött! Annyira, hogy azóta újra divatba jött és a a Tom Tailor márkának is megtetszett, ezért létrehozott egyet, ami igazi kényelmet kínál. A füles fotel elnevezés eredetét tekintve úgy írható le, hogy a fotel háttámlájának felső részén, azaz annak két oldalán van egy-egy rész, amely oldalról megtámasztja a fejet. De nagy előnye, hogy megtámasztja a nyakat is.

Modern, nordic és vintage szövetekkel vagy bőrrel kárpitozott formában is kapható, amelyet díszíteni lehet gombbal vagy dekoratív varrással. A fotel fából készült lábai választhatóak wenge, dió vagy natúr bükk színben. De ha valaki igazán mesebeli kényelemre vágyik, akkor kérheti a lábat igazán modern vagy hinta, azaz hivatalos nevén lengő lábbal. A fix lábakkal rendelkező változat kiegészítő elemeként lábtartó elemet is kérhetünk.

A termék méretei: 80 x 88 x 115 cm

Tom Tailor stílus a dizájn és a modernség találkozása az otthoni lakberendezésben. Kérdés esetén, illetve részletesebb információkért, keressen minket elérhetőségeinken! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is, hogy semmiről ne maradjon le!

Termék galéria

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?