Antica étkezőasztal (200*100 cm), Barroque székekkel

Antica étkezőasztal (200*100 cm), Barroque székekkel
asztal: sz: 200 cm mé: 100 cm ma: 78 cm
szék: sz: 45 cm mé: 67 cm ma: 103 cm

Étkezőasztal, tömörfa kőris asztallappal és rozsdamentes acél lábazattal. A lap és az alapok, fehér patina kezelést kaptak a rusztikus hatás  elérésének céljából. A rozsdamentes acél oszlopok csiszoltak, polírozottak. Az asztallap vastgasága 4,5 cm.

Az étkezőszékek 3 színben érhetők el - fehér és fekete textilbőrrel vagy az Oxford székek esetében is használt, bézs színű, hagyományosan tisztítható szövettel. A szék lábai az étkezőasztalhoz hasonlóan rozsdamentes acélból készülnek.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.