Power üveges étkezőasztal Málta karszékkel

Power üveges étkezőasztal Málta karszékkel
Az étkezőasztal egyedi méretben és színben is rendelhető

Power üveges étkezőasztal

egyedi termék, mely kizárólag az üzletünkben rendelhető.

A RIO Art & Design üzletet a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten találhatják meg.Design, üveges étkezőasztal anyaga


Az étkezőasztal egyedi tervezés alapján került gyártásba, ezért más üzletben nem megvásárolható.
Az asztal vázát többféle fafurnéros anyagból lehet rendelni. Ezek közül a leggyakoribbak: bükk és tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is rendelhető.

A különböző furnéros anyagokat, különböző színekre pácolva lehet rendelni. A leggyakrabban rendelt színek: világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea szín. Természetesen, lehet csak natúran, pácolás nélkül is rendelni az asztalalapot. (A dió fafurnéros asztalt leggyakrabban így választják vásárlóink.)

Cégünk különleges szolgáltatása, hogy szinte bármilyen egyedi színben is választható az asztal. Ezzel lehetőség van a már meglévő bútorok, székek színéhez igazítani az asztal színét. Ez úgy is lehetséges, hogy a meglévő bútor kis darabkájához számítógépesen készítünk színmintát. De, ha van más cégek által használt pác, azzal is elkészíttetjük az asztalt. Tudunk ajánlani olyan pácokkal foglakozó céget is, ahol szintén sok száz szín közül választhatnak azok, akiknek egyedi színre van szüksége.

Az asztalon 12 mm-es üveglap található. Ez felár ellenében lehet savmart vagy homok fúvott is. Az asztallapokban is tudunk flexibilisek lenni. Még olyanra is van lehetőség, hogy valamilyen egyedileg megtervezett mintát savmarassunk az üvegbe.

 Power étkezőasztal   Power étkezőasztal Genova székkel  Power étkezőasztal Italia székkel  Power étkezőasztal Genova székkel Az étkező asztal méretei

A Power étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, melyhez igazodik a káva 12 cm szélessége. Ez standard méret, de 10 x 10 cm lábakkal javasoljuk a kisebb méretben készülő asztalok esetében, mert az összhatás és stabilitás tekintetében ez a praktikusabb méret. Az étező asztal standard leggyakrabban rendelt méretei a következők: 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Az asztal 78 cm magassággal készül. Ezektől a méretektől teljesen eltérő méretekben is készülhet az étkezőasztal. Ezekre a méret megadás után tudunk csak árat adni. 


Vevőink otthonában  Vevőink otthonában  Vevőink otthonában  Vevőink otthonában       Design, összhang a lakásban - kiegészítő termékek az asztalhoz

A Power étkezőasztal nem csak étkezőasztal, hanem dohányzóasztal, konzol asztal és telefonasztal formában is készül. Az egy térben lévő nappali, étkező részekbe így szép összhangot lehet teremteni, ha az asztalcsalád elemeit használjuk. Az üveges étkezőasztalt, különösen ajánljuk kisebb, zártabb terekbe, mert az asztallap átláthatósága miatt nagyobbítja a teret. Nagyobb lakásokban elegáns hangulatot sugároz.

 Power dohányzóasztal  Power kisasztalHogyan rendelhető meg az asztal?

1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!Az asztalhoz választhat üzletünkben ülőgarnitúrákat, szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 4.3 (4 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.