Bronx Comfort ággyá nyitható, L alakú sarok ülőgarnitúra

„Arany M” minősítés

A Bronx Comfort ággyá nyitható L alakú sarok ülőgarnitúra elérhető fix kettes kanapé, fix és ágyazható sarokgarnitúra, illetve pihenős és sarokpados U alakú formákban is.

„Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

BRONX Comfort L alakú sarok ülőgarnitúra tulajdonságai

A Bronx Comfort ággyá nyitható, L alakú sarok ülőgarnitúra méretei ellenére, magas lábainak köszönhetően igazán légies megjelenést nyújt. A kanapé saját ízlésünkre formálható, mivel amellett, hogy szinte bármilyen szövettel bevonhatjuk (több száz választási lehetőséget kínálunk) hatféle láb közül is választhatunk, melyek kétféle (13 és 16 cm) magasságban érhetőek el. Választhatunk kétféle króm, fekete és fa formából, utóbbiból többféle színválaszték áll rendelkezésre. Funkcionalitásában is igen sokrétű a Bronx Comfort ülőgarnitúra, hiszen nem csak karfája kérhető állítható verzióban, de a háttámlája is, sőt egy egyszerű mozdulattal megváltoztathatjuk ülésmélységét is. Ez a funkció praktikus a magasabb embereknek is, illetve azoknak, akik szeretik a kanapéjuknak minden ülésfunkcióját kihasználni. Háttámlái szintén megváltoztathatók – a képen látható, hajlítható támlatípus adja COMFORT becenevet ennek a modellnek.

Praktikum és design egy garnitúrában

Üléskomfortját a masszív tömörfa szerkezet, feszített NOSAG hullámrugózat és poliéterhab adja.

Igény esetén lehet más, keményebb, hideghab komfortú kialakításokat is rendelni. Kétféle háttámlával rendelhető, egy alacsonyabb fix, mely kifejezetten modern megjelenést ad, és egy magasabb mozgatható, ami maximális komfortot biztosít minden üléshelyzetben. Ezen funkciók mellett nagy előnye még, hogy rendelhető vendégággyal és ágyneműtartóval is, így az Önnél vendégeskedőknek is gond nélkül alvóhelyet tud biztosítani. A kanapé lágy komforthabbal készül, de kérhető félkemény, illetve kemény változatban is.

A Bronx Comfort sarok ülőgarnitúra többféle méretben rendelhető.

Elérhető fix kettes kanapé, fix és ágyazható sarokgarnitúra, illetve pihenős és sarokpados U alakú formákban is.

Legkisebb sarokváltozata: 248*228 cm

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon be üzletünkbe, ahol kipróbálható a BRONX Comfort ággyá nyitható, L alakú sarok ülőgarnitúra!
 2. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért.

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?