Chiara 351822 tükör

209 800 Ft

A téglalap alakú Chiara 351822 tükör olyan termékünk, amin könnyű rajta felejteni a tekintetünket. Nem csak tündöklő ezüst színe, hanem egyedi, aszimmetrikus kivitelezése miatt is.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A téglalap alakú Chiara 351822 tükör olyan termékünk, amin könnyű rajta felejteni a tekintetünket. Nem csak tündöklő ezüst színe, hanem egyedi, aszimmetrikus kivitelezése miatt is.

Bár első pillantásra nem szembeötlő, a tükör metszett üveglapja enyhén rézsútosan helyezkedik el a keretében, ezzel megtörve a határozott, szögletes formák párhuzamosságát. Ez a rendhagyó dizájn tökéletesen tökéletlen hatást kelt és különlegessé varázsolja az adott helyiséget, melyben elhelyezzük. Kitűnő választás lehet azok számára, akikben kalandor lélek lakozik, és valami igazán formabontó és izgalmas díszítőelemet keresnek az otthonukba. A Chiara 351822 tükör megjelenése modern, egységes és letisztult.

Keretét vágott üvegből és gyöngyházból készült, egyforma nagyságú elemekből álló mozaik díszíti, melyek az ezüst és a meleg föld színek különböző árnyalataiban pompáznak. Külső és belső kerületét vékony, szintén ezüstszínű fémcsík körvonalazza. Esztétikusan mutat bármilyen stílusú helyiségben. Világos tónusú falra, bútorok közé helyezve harmonikusan belesimul a térbe, míg a sötét árnyalatok kiemelik, és a szoba központi elemévé léptetik elő.

A tükör 120 cm széles és 80 cm magas, a keret vastagsága mindössze 2 cm. Továbbá felfüggeszthető álló, illetve fekvő helyzetben egyaránt, így könnyedén és rugalmasan ékesítheti vele otthonát bárki. Elhelyezhető akár keskeny falon is, így például tetszetős eleme lehet az előszobának vagy a hallnak, hogy minden belépő azonnal megcsodálhassa. A nappaliban a kanapé fölé helyezve pedig igazán fejedelmi látványt nyújt.

Ha kérdései maradtak a termékkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken vagy nyitvatartási időben az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 80 cm
 • Szélesség: 120 cm
 • Vastagság: 2 cm
 • Súly: 15,6 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?