CLEOPATRA 29-E16 tükör

291 800 Ft

A Cleopatra 29-E16 tükör egy téglalap alakú tükör, melynek hátulja egy lakkozott fekete MDF-lap. A tükör kialakítása dupla keretesnek is felfogható, hiszen a szépen megmunkált tükörlap, legkülső keretének növénymotívumai, akár a hímzést is eszünkbe juttathatják.

120cmx80cm

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Cleopatra 29-E16 tükör, egy olyan tükör, amely bárkit biztosan lenyűgöz első ránézésre.

Nem is meglepő, hogy a Cleopatra 29-E16 tükör Kleopátra egyiptomi királynőről kapta a nevét. Kleopátra története évszázadokon keresztül ihlette meg írok és művészek sokaságát. Így biztos, hogy a legendák, a könyvek és a róla készült filmek hatására a szépség és Kleopátra neve összeforrt a történelem során.

A tükör megjelenése

A Cleopatra 29-E16 tükör egy téglalap alakú tükör, melynek hátulja egy lakkozott fekete MDF-lap. A tükör kialakítása dupla keretesnek is felfogható, hiszen a szépen megmunkált tükörlap, legkülső keretének növénymotívumai, akár a hímzést is eszünkbe juttathatják. Ám a virág- és levélminták a keret négy sarkán szögletes formákban teljesednek ki. Az ornamentikát tovább erősíti, hogy nem csak a keret formáján mutatkozik meg, de arra apró virágmotívumokat is gravíroztak. Ezzel pedig még inkább hangsúlyossá válik a tükör szépsége.

Paraméterek

A tükör szélessége 80 cm, magassága 122 cm, a vastagsága pedig 2 cm. Súlyra nem a legkönnyebb (18 kg), becsomagolva pedig 21 kg-t nyom.

Hova ajánlott a tükör?

Mesébe illő kialakítása miatt remek díszítő eleme lehet a hálószobának, valamint a nappalinak. Az egyik legnagyobb előnye, hogy nem csak álló tükörként használhatjuk, de akár vízszintesen is feltehetjük a falra. Így akár bármikor változtathatunk rajta, ha éppen úgy tartja kedvünk. A tükör külleme miatt bármilyen belső tér legszebb darabjává válik, így egy zsúfoltabb nappaliban is kiemelkedő alkotóelem lehet.

A Cleopatra kollekció másik darabja a Cleopatra 29-E34. Ha pedig értesülni szeretne friss híreinkről, aktualitásainkról látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

Termék galéria

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?