Carla 794218 fali öltözőtükör

193 800 Ft

A Carla fali öltözőtükör funkciójából adódóan egyértelműen függőlegesen állított téglalap formájában tölti be a neki szánt szerepet a legtökéletesebb formában. De ez nem jelenti azt, hogy ez a termék nem fordítható és akasztható fel a falra a téglalap hosszabb oldalára fordítva.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Carla fali öltözőtükör kiemelkedik elegáns kivitelével, melyet a dekoratív keret biztosít a termék számára. A téglalap alakú fali öltözőtükör keretét füstüvegből készült kis négyzet alakú és félgömbök díszíti. A Carla fali öltözőtükör hosszúkás alakja lehetővé teszi, hogy az egész testet visszatükrözze. Így nagyon praktikus lehetőség a hálószobában vagy a gardróbban, esetleg az előszobában öltözőtükörként használni.

A termék megjelenése, formája és funkciója miatt is tökéletes ajándék azok számára, akiknek nem csak az a fontos, hogy ők maguk jól nézzenek ki, hanem az is, hogy a tükör, amiben megjelenik a tükörképük lenyűgöző legyen.

A Carla fali öltözőtükör funkciójából adódóan egyértelműen függőlegesen állított téglalap formájában tölti be a neki szánt szerepet a legtökéletesebb formában. De ez nem jelenti azt, hogy ez a termék nem fordítható és akasztható fel a falra a téglalap hosszabb oldalára fordítva. A kialakítás minkét változatot tudja.

A tükör alapja egy fekete MDF-lap, amire a kereten belülre úgynevezett metszett tükör került. A gyártó 3 évig garantálja termékeinek garanciáját.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg- és dohányzóasztal-kínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 160 cm
 • Szélesség: 60 cm
 • Vastagság: 2,5 cm
 • Súly: 14,6 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?