Carla 794218 fali öltözőtükör

193 800 Ft

A Carla fali öltözőtükör funkciójából adódóan egyértelműen függőlegesen állított téglalap formájában tölti be a neki szánt szerepet a legtökéletesebb formában. De ez nem jelenti azt, hogy ez a termék nem fordítható és akasztható fel a falra a téglalap hosszabb oldalára fordítva.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Carla fali öltözőtükör kiemelkedik elegáns kivitelével, melyet a dekoratív keret biztosít a termék számára. A téglalap alakú fali öltözőtükör keretét füstüvegből készült kis négyzet alakú és félgömbök díszíti. A Carla fali öltözőtükör hosszúkás alakja lehetővé teszi, hogy az egész testet visszatükrözze. Így nagyon praktikus lehetőség a hálószobában vagy a gardróbban, esetleg az előszobában öltözőtükörként használni.

A termék megjelenése, formája és funkciója miatt is tökéletes ajándék azok számára, akiknek nem csak az a fontos, hogy ők maguk jól nézzenek ki, hanem az is, hogy a tükör, amiben megjelenik a tükörképük lenyűgöző legyen.

A Carla fali öltözőtükör funkciójából adódóan egyértelműen függőlegesen állított téglalap formájában tölti be a neki szánt szerepet a legtökéletesebb formában. De ez nem jelenti azt, hogy ez a termék nem fordítható és akasztható fel a falra a téglalap hosszabb oldalára fordítva. A kialakítás minkét változatot tudja.

A tükör alapja egy fekete MDF-lap, amire a kereten belülre úgynevezett metszett tükör került. A gyártó 3 évig garantálja termékeinek garanciáját.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg- és dohányzóasztal-kínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 160 cm
 • Szélesség: 60 cm
 • Vastagság: 2,5 cm
 • Súly: 14,6 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?