Manhattan sarokgarnitúra

Manhattan sarokgarnitúra

A Manhattan kedvelt ülőgarnitúra Nyugat-Európában. A fiatalos modern formájú ülőgarnitúra különböző praktikus funkciókkal, ezért is szívesen választják ezt az ülőgarnitúrát vásárlóink hazánkban is.

A Manhattan sarokülőgarnitúra megrendelhető

RIO art & design bútorüzletben, a MaxCity lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten rendelhető  ez az ülőgarnitúra.

A Manhattan ülőgarnitúra tulajdonságai

Funkciók sokasága egy garnitúrában

A Manhattan ülőgarnitúra fiatalos, elegáns vonalvezetésű, hasznos funkciókkal rendelhető modell. Fontos az is, hogy széles az elemválasztéka. Kis lakásokban és nagy lakásokban egyaránt el lehet helyezni, köszönhetően széles elemválasztékának. Kanapé rendelhető kétféle méretben, L és U alakú sarok ülőgarnitúra garnitúra és ülőke is szerepel a kínálatban. Ezekbe a felsorolt elemekbe különböző funkciókat kérhetünk. Lehet kisebb fajta vendégágy funkciót és ágyneműtartót rendelni a Manhattan ülőgarnitúrába. A háttámlába relax funkciót tehetünk, mely egy előre húzható háttámla. Így kissé előre húzott állapotban olyan, mint egy kényelmes párna. A háttámlákba fejtámla is kérhető, ezt inkább magasabb vásárlóinknak javasoljuk. Ágyneműtartó is rendelhető, melyet tároló helyként használhatunk. A Manhattan ülőgarnitúra különlegessége az, hogy a sarokpados elemből TV néző lábtartós elemet tudunk kialakítani. Az ülőgarnitúra külső megjelenését a lábak és a külső kárpitozás befolyásolja.  Fa vagy fém lábakkal, Leather look, bútorszövet, és bőr kárpitozással rendelhető a Manhattan ülőgarnitúra. Az ülőfelület keménysége is kiválasztható igényünknek megfelelően.

Design ülőgarnitúra kiváló áron

A Manhattan ülőgarnitúra modern vonalvezetésű, praktikus funkciókkal rendelkező modell. Kicsi és nagy lakásokba egyaránt tudunk méretet találni a széles választékból. Nagyobb méretű nappalikba is ajánljuk ezt az ülőgarnitúrát. L és U alakú ülőgarnitúra sarkokat tudunk összeállítani a standard elemjegyzékből. A Manhattan ülőgarnitúra kanapé formában is választható. A kanapé is több méretben rendelhető. Mindezekhez kiegészítésként puff is rendelhető. Erre tudunk ajánlani plexi lerakó asztalt is, így dohányzó asztalként is tudjuk használni. Magasabb vásárlóinknak ajánljuk fejtámlát is, mely választható ha kényelmünk úgy kívánja. Nem szükséges elem, de sokan kedvelik. A sarok ülőgarnitúrák vendégágy funkcióval és ágyneműtartóval is választhatók. Relax háttámlával is kiegészíthetjük sarok garnitúránkat. Ez egy különleges funkció, egy beépített előre húzható háttámla, melyet sarok elemben találhatunk. Másik érdekessége a garnitúrának  a sarokpadban található, lábtartónak kiforgatható elem. Keményebb ülőfelületet kedvelők, választhatják kemény hideghabbal is az ülőgarnitúrát, felár ellenében A Manhattan ülőgarnitúra szövet és leather look, illetve bőr bevonattal választható.

 

A Manhattan ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

  • L és U lakú sarok több méretben
  • kanapé több méretben
  • kisebb vendégágy lehetőség
  • puff több méretben
  • fotel
  • fejtámla lehetőség
  • előre húzható relax háttámla
  • polckialakítási lehetőség
  • plexilap puffra
  • 450 féle szövet
  • 50 féle leather look
  • 50 féle bőr

 

A Manhattan ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Nosag  hullámrugós felületre kerül RG 40 hideghab. Ezt borítja be egy speciális, termikusan erősített üléskárpit, majd ezt a végső kívülről látható kárpit követi. Felár ellenében, RG50 kemény hideghabot is rendelhető az ülőfelületbe. Ezt  azoknak a  vevőknek ajánljuk, akik a keményebb ülőfelületet kedvelik.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét.

Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

  1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg a Manhattan ülőgarnitúrát!
  2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
  3. Hívjon minket a 06 30 249 44 96-es telefonszámon, vagy írjon az info@riodesign.hu e-mail címre a részletes, személyre szabott árajánlatért!

    

Átlag: 4 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.