GLASS II négylábú (bükk) üvegasztal 842016

184 700 Ft

Mint a legtöbb dohányzóasztalunk, a GLASS II négylábú (bükk) üvegasztal is modern kivitelezésű, az ADA ülőgarnitúráinkhoz igazodva készült el. 100%-os üvegkivitelezéseű.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A GLASS II négylábú (bükk) üvegasztal termékjellemzői

Akik a nappali fókuszában szívesen látnak egy egyszerűbb formájú, de extrémebb kinézetű dohányzóasztalt, azok jól választanak, ha GLASS II négylábú üvegasztal modern kivitelezésű változatát vásárolják meg. Mint az áruházunkban megtalálható legtöbb dohányzóasztal, ez a termék is az ADA ülőgarnitúráinkhoz igazodva készült el. A modell egy lekerekített téglatest formájú üvegasztal, amely két darab hajlított üveglapból áll. Ezeket 4 db alumínium elem fogja össze az asztal  rövidebb oldalán. A termék lábai bükkfából készültek és natúr színűek.

A két üveglap közötti részt kifejezetten tárolás céljára alakították ki, ezért tárolhatunk benne könyveket, magazinokat, távirányítót, zsebkendőt vagy bármit, ami elfér ezen a helyen. A felső asztallap is remek tárolófelületként szolgál, ráadásul strapabíró is. Használható konzolasztalként is, de az asztallap 100%-os üvegkivitelezése miatt kiváló választás a színes, mintás szőnyeg mellé.

Csak egyfajta méretben és kivitelben rendelhető ez a termék.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 110 x 45 x 55 cm (szélesség x magasság x mélység)

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?