ADA Trendline Brüsszel L alakú ülőgarnitúra sarokpaddal

25% kedvezmény
2 hétig

Az ADA Trendline Brüsszel L alakú ülőgarnitúra egy küllemében, letisztult, minimalista formavilág jellemzi. Gazdag elemválasztékkal rendelkezik. A termék több méretben, felállásban, funkciókkal és közel 400 fajta design kárpittal rendelhető. Emellett a láb designt is ki tudja választani a króm típusok közül.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Brüssel ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra L alakú változatának letisztult, külseje és minimalista designja van. Az ülőgarnitúra határozott vonalvezetését enyhíti a karfa, illetve az ülőfelületek és háttámlák lekerekítettsége. Ahogy azt az ADA gyártól megszokhattuk ennél a típusnál is lehetséges a méret és funkció szerinti variálhatóság. Ezen kívül az ADA Brüssel ülőgarnitúra L alakú változatánál már megjelenik egy különleges opció a „motorosan” állítható ülésmélység.

Az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra L alakú változat, gazdag elemválasztékának köszönhetően, sokféle méretkialakítással rendelkezik. Lehet kisebb egyszerű kanapé vagy a képen is látható L alakú ülőgarnitúra, vagy akár egészen nagy méretű U alakú ülőgarnitúra is. A kisebb kanapé és a nagyobb L, illetve U alakok akár ágyazható és ágyneműtartós változatban is rendelhetőek. Továbbá az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra családhoz fotel és kétféle méretben rendelhető puff is tartozik. A masszív és precízen megtervezett szerkezetnek köszönhetően pedig a vendégágy is kényelmes fekvést biztosít.

Azoknak a vevőinknek, akik szeretik a különleges funkciókat,

vagy akik szeretnek napközben kicsit szunyókálni az ülőgarnitúrán, ajánljuk a motorosan nagyobbítható ülőfelületet. Ez azt jelenti, hogy az eredetileg 55 cm-es ülésmélységet egyetlen gombnyomással megtoldhatjuk, hogy egy kényelmesebb pihenős résszé alakuljon. (Az ágyazható opció nem ad lehetőséget a motoros funkció beépítésére).

A háttámlák 43 cm-es magassága alacsonyabb vásárlóinknak is kedvező. Magasabb vásárlóink beépíthető fejtámaszt tudnak rendelni az ülőgarnitúrához. Az L és U alakú kialakításokhoz az ottomános pihenősarok vagy a háttámlás sarokpad közül lehet választani. Ezek az elemek, hosszúságukat tekintve, több méretben is választhatóak. Lehetnek 159 cm, 192 cm, illetve 201 cm-esek. Az utóbbihoz relaxfunkciós, dönthető háttámlát is lehet kérni, így ez a motoros verzió párosításával a teljes komfort élményét is biztosítja az otthoni mozizáshoz.

Lábaihoz kétfajta króm és falábtípusból lehet kiválasztani a megfelelőt. Ezek formájukat tekintve szögletesek, illetve henger alakúak lehetnek. A falábhoz az ADA gyár által megadott pácszínek közül is lehet választani.

Fontos tudni, hogy az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra L alakú és más változatai nem csak a képeken látható szövettel és színben rendelhetőek! Üzletünkben több száz szövet és bőrtípus közül lehet válogatni. Ízlésének és elvárásainak megfelelően alakíthatja tervezheti az ülőgarnitúrát, hogy megtalálja a kívánt színt és textúrát.

Weboldalunkon, lehetősége van megnézni színmintáink egy részét.

Az ADA Brüssel ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarok forma,
 • motorosan állítható ülésmélység,
 • ágyneműtartó,
 • vendégágy funkció,
 • 3-féle kanapé,
 • fotel,
 • 2-féle ülőke,
 • plexi lap az ülőkére,
 • 450-féle szövet,
 • 50-féle textilbőr,
 • 60-féle bőrkárpit,
 • nyaktámasz,
 • relax háttámla-funkció,
 • fa- vagy fémláb.

Az ADA Brüssel ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra L alakú váza tömör bükkfából készül, amelyen belül egy Nosag hullámrugós felületre helyezik a hideghabot. A hideghab egy sokkal időtállóbb és rugalmasabb anyag, mint a hétköznapi szivacs, amely egy idő után enged rugalmasságából és összeesik az ülőgarnitúra legtöbbet használt részein. A hideghabos rétegre kerül az üléskárpit (vlies, amely egy termikusan megerősített anyag) a végleges kárpitozás alatt. Így a garnitúra már alapváltozatban magas minőségű ülőfelülettel rendelkezik.

Egyedi összeállítás, egyedi ülőgarnitúra árak

A terméket kérésre teljesen egyedi összeállításban is tudjuk szállítani! Ehhez kérje szakértő kollégáink segítségét! Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a kiállított Brüssel ülőgarnitúránkat!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!

Hívjon minket, vagy írjon e-mail címünkre a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén, egy személyre szabott árajánlatért! Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?