ADA Trendline Brüsszel L alakú ülőgarnitúra sarokpaddal

Az ADA Trendline Brüsszel L alakú ülőgarnitúra egy küllemében, letisztult, minimalista formavilág jellemzi. Gazdag elemválasztékkal rendelkezik. A termék több méretben, felállásban, funkciókkal és közel 400 fajta design kárpittal rendelhető. Emellett a láb designt is ki tudja választani a króm típusok közül.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Brüssel ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra L alakú változatának letisztult, külseje és minimalista designja van. Az ülőgarnitúra határozott vonalvezetését enyhíti a karfa, illetve az ülőfelületek és háttámlák lekerekítettsége. Ahogy azt az ADA gyártól megszokhattuk ennél a típusnál is lehetséges a méret és funkció szerinti variálhatóság. Ezen kívül az ADA Brüssel ülőgarnitúra L alakú változatánál már megjelenik egy különleges opció a „motorosan” állítható ülésmélység.

Az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra L alakú változat, gazdag elemválasztékának köszönhetően, sokféle méretkialakítással rendelkezik. Lehet kisebb egyszerű kanapé vagy a képen is látható L alakú ülőgarnitúra, vagy akár egészen nagy méretű U alakú ülőgarnitúra is. A kisebb kanapé és a nagyobb L, illetve U alakok akár ágyazható és ágyneműtartós változatban is rendelhetőek. Továbbá az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra családhoz fotel és kétféle méretben rendelhető puff is tartozik. A masszív és precízen megtervezett szerkezetnek köszönhetően pedig a vendégágy is kényelmes fekvést biztosít.

Azoknak a vevőinknek, akik szeretik a különleges funkciókat,

vagy akik szeretnek napközben kicsit szunyókálni az ülőgarnitúrán, ajánljuk a motorosan nagyobbítható ülőfelületet. Ez azt jelenti, hogy az eredetileg 55 cm-es ülésmélységet egyetlen gombnyomással megtoldhatjuk, hogy egy kényelmesebb pihenős résszé alakuljon. (Az ágyazható opció nem ad lehetőséget a motoros funkció beépítésére).

A háttámlák 43 cm-es magassága alacsonyabb vásárlóinknak is kedvező. Magasabb vásárlóink beépíthető fejtámaszt tudnak rendelni az ülőgarnitúrához. Az L és U alakú kialakításokhoz az ottomános pihenősarok vagy a háttámlás sarokpad közül lehet választani. Ezek az elemek, hosszúságukat tekintve, több méretben is választhatóak. Lehetnek 159 cm, 192 cm, illetve 201 cm-esek. Az utóbbihoz relaxfunkciós, dönthető háttámlát is lehet kérni, így ez a motoros verzió párosításával a teljes komfort élményét is biztosítja az otthoni mozizáshoz.

Lábaihoz kétfajta króm és falábtípusból lehet kiválasztani a megfelelőt. Ezek formájukat tekintve szögletesek, illetve henger alakúak lehetnek. A falábhoz az ADA gyár által megadott pácszínek közül is lehet választani.

Fontos tudni, hogy az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra L alakú és más változatai nem csak a képeken látható szövettel és színben rendelhetőek! Üzletünkben több száz szövet és bőrtípus közül lehet válogatni. Ízlésének és elvárásainak megfelelően alakíthatja tervezheti az ülőgarnitúrát, hogy megtalálja a kívánt színt és textúrát.

Weboldalunkon, lehetősége van megnézni színmintáink egy részét.

Az ADA Brüssel ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarok forma,
 • motorosan állítható ülésmélység,
 • ágyneműtartó,
 • vendégágy funkció,
 • 3-féle kanapé,
 • fotel,
 • 2-féle ülőke,
 • plexi lap az ülőkére,
 • 450-féle szövet,
 • 50-féle textilbőr,
 • 60-féle bőrkárpit,
 • nyaktámasz,
 • relax háttámla-funkció,
 • fa- vagy fémláb.

Az ADA Brüssel ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra L alakú váza tömör bükkfából készül, amelyen belül egy Nosag hullámrugós felületre helyezik a hideghabot. A hideghab egy sokkal időtállóbb és rugalmasabb anyag, mint a hétköznapi szivacs, amely egy idő után enged rugalmasságából és összeesik az ülőgarnitúra legtöbbet használt részein. A hideghabos rétegre kerül az üléskárpit (vlies, amely egy termikusan megerősített anyag) a végleges kárpitozás alatt. Így a garnitúra már alapváltozatban magas minőségű ülőfelülettel rendelkezik.

Egyedi összeállítás, egyedi ülőgarnitúra árak

A terméket kérésre teljesen egyedi összeállításban is tudjuk szállítani! Ehhez kérje szakértő kollégáink segítségét! Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a kiállított Brüssel ülőgarnitúránkat!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!

Hívjon minket, vagy írjon e-mail címünkre a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén, egy személyre szabott árajánlatért! Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?