ADA Trendline Combi L alakú ülőgarnitúra vendégágy funkcióval

25% kedvezmény
2 hétig

Az ADA Trendline Combi ülőgarnitúra üzletük legváltozatosabb darabja. Sok karfa, háttámla, láb, front típus közül lehet választani. Ezen kívül itt is több mint 400 fajta kárpit áll rendelkezésre és emellett sok funkció, méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra tulajdonságai

Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz. Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra azoknak a vásárlóknak megfelelő, akik szeretnék kiélni kreativitásukat és, akik saját maguk szeretnék meghatározni ülőgarnitúrájuk külső megjelenését a karfától a háttámláig. Az ADA COMBI moduláris ülőgarnitúra-rendszer, vagyis az ülőgarnitúra minden elemét saját magunk választhatjuk ki.

Háromféle háttámla, kétféle ülésfelület-forma, hétféle karfa és többféle láb közül választhatjuk ki azokat, melyek elnyerik tetszésünket. A karfák szélessége különböző, van keskenyebb és szélesebb is. A szélesebbek között van állítható karfa, mely tetejének a dőlése, párnaként is kiválóan használható. A háttámlák közül az egyik picivel magasabb és kissé formájukban is különbözőek. A háttámlákba beépíthető fejtámla is, melyet magas vásárlóink kedvelnek.

Különböző fa és fém lábak közül lehet választani. Az ADA 6254 ülőgarnitúrának az elemválasztéka nagyon széles. Sarok ülőgarnitúra rendelhető 16-féle formában. Lehet L és U alakot egyaránt választani. Kanapét is 2-féle méretben rendelhetünk. Ezekhez a nagyobb darabokhoz fotelt és ülőkét tehetünk kiegészítésként. Mindennapi kényelmünket egy, a sarok elembe rendelhető, előrehúzható háttámlával egészíthetjük ki.

Kétféle keménység közül választhatunk az ülőfelületre habot. Válassza az ADA COMBI sarok ülőgarnitúrát, mely összeállításánál szabadon szárnyalhat képzelete!

Az ADA COMBI ülőgarnitúra, népszerű modell Nyugat-Európában és hazánkban a bőséges méret- és funkcióválasztéka miatt. ADA Combi ülőgarnitúra állítható háttámlával. Modern vonalvezetésű elemekből összeállítható moduláris ülőgarnitúra.

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra modern külsejű, moduláris ülőgarnitúra, amely nagy méretválasztékkal rendelkezik. Kisebb és nagyobb otthonokban is megállja a helyét. Kanapé két méretben, fotel valamint puff, illetve L és U alakú, sarokformájú ülőgarnitúra alakítható ki elemeiből. Beleépíthetünk ágyneműtartót és vendégágyat is. A sarokrész előrehúzható háttámlával is rendelhető. Az ülőgarnitúra saját, nem egyedi elemjegyzékéből 16-féle sarkot állíthatunk össze.

Természetesen, ha egyedi méretet szeretnénk, akkor a lehetőségek száma végtelen. ADA COMBI sarok ülőgarnitúra formai elemeit mi, saját magunk válogathatjuk össze. Az ülőfelület formáját, magasságát és keménységét is szabadon választhatjuk meg. Meghatározhatjuk a háttámla formáját és magasságát is, a karfák közül pedig 7 típus közül választhatunk. Ezek között található keskenyebb és szélesebb, illetve funkcióval bíró is. Végül, de nem utolsó sorban a lábakat is ki kell választani, melyek készülhetnek fából, illetve fémből. ADA COMBI sarok ülőgarnitúra kárpitozását tekintve is számos anyag közül választhat: lehet a kárpit bútorszövet, leather look, lemosható szövet, valamint bőr.

Kedvelt nyugat-európai modell. Sárga Lehajtható nyaktámasz ADA Combi ülőgarnitúra Egy kedvelt nyugat-európai modell - a kreatív lakberendezés lehetőségével.

Az ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 16-féle sarokforma
 • 4-féle kanapé
 • fotel
 • 2-féle ülőke
 • 450-féle szövet
 • 50-féle leather look
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle ülés
 • 3-féle háttámla
 • 7-féle karfa
 • funkciós, állítható karfa
 • 4-féle nyaktámasz

A termék sötét színben öjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI ülőgarnitúrát!

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra, alapáras változatban, Poliéter habbal készül, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Erre jön az üléskárpit, amely speciálisan erősített, majd pedig a külső kárpitozás következik. Bultex RG 55 és RG 40 hideghabot választhatnak azok, akik keményebb ülőfelületet szeretnének, ez viszont felár ellenében rendelhető.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI sarok ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket a 06 30 249-4496-os telefonszámon, vagy írjon az info@riodesign.hu e-mail címre a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A fotón lévő méret: 276 x 203 cm

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?