ADA Trendline Brüsszel L alakú ülőgarnitúra pihenő kanapéval

Az ADA Brüsszel L alakú ülőgarnitúra egy küllemében, letisztult, minimalista formavilág jellemzi. Gazdag elemválasztékkal rendelkezik. A termék több méretben, felállásban, funkciókkal és közel 400 fajta design kárpittal rendelhető. Emellett a láb design-ját is ki tudja választani a króm típusok közül.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA BRÜSSZEL ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA Brüsszel ülőgarnitúra pihenőkanapés formaváltozata gazdag elemválasztékából kisebb és nagyobb L alakú ülőgarnitúra is kialakítható ágyneműtartós és ágyazható verzióban is. Az ADA precizitásának köszönhetően a vendégágy akár napi használatra is alkalmazható. A 277 x 201 cm-es méretű L alak, de akár 3 méternél nagyobb is összeállítható, a rengeteg elemnek és több méretű ottománnak köszönhetően ennél a garnitúránál szabadon lehet variálni a méretekkel. A Power ülőgarnitúrához hasonlóan ez is rendelkezik az egyik legkomfortosabb funkcióval: a motorosan állítható ülésmélységgel.

Ez azt jelenti, hogy az eredetileg 55 cm-es ülésmélységet egy gombnyomással 75 centiméteressé nagyobbíthatja. Viszont érdemes észben tartani, hogy az ágyazható opciónál nem lehetséges motoros ülésmélység változtatás. Emellett az 43 cm-es ülésmagasság alacsonyabb vásárlóinknak is kedvez, magasabb vásárlóinknak pedig a beépíthető fejtámasz, melyet akár utólag is meg lehet rendelni.

Az ADA Brüsszel ülőgarnitúra pihenőkanapés forma további kényelmi eleme a dönthető háttámla. Ez a funkció szinte elengedhetetlen, hogy teljes komfortban tudjuk élvezni a kedvenc sorozatunkat, vagy filmünket. Az ülőgarnitúrához lehet rendelni puffot és fotelt is. Két fajta króm és fa lábbal lehet kérni, henger alakúval és szögletessel.

Ülőgarnitúráink nem csak a fotókon szereplő szövetekkel rendelhető. Üzletünkben több száz szövet és bőr közül válogathatnak, hogy megtalálják a kívánt színt ülőgarnitúrához. A weboldalunkon is nézhetnek színmintákat az adott bútorokhoz.

A Brüsszel sarokgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarokforma
 • motorosan állítható ülésmélység
 • 3-féle méretű  kanapé
 • vendégágy funkció
 • ágyneműtartó
 • fotel
 • 2-féle méretű ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • nyaktámasz
 • relax háttámla funkció
 • fa- és fémláb

ADA Brüsszel ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Az ülőgarnitúra Poliéter habbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül az üléskárpit, amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Bultex RG55 kemény hideghabot választhatnak azok akik a keményebb ülőfelületet szeretik, mely felár ellenében rendelhető.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon be üzletünkbe és próbálja ki  az ADA Brüsszel ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ADA Brüsszel ülőgarnitúra pihenőkanapés formaváltozatához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?