ADA Trendline Combi L alakú fix ülőgarnitúra sarokpaddal

25% kedvezmény
2 hétig

Az ADA Trendline Combi ülőgarnitúra üzletük legváltozatosabb darabja. Sok karfa, háttámla, láb, front típus közül lehet választani. Ezen kívül itt is több mint 400 fajta kárpit áll rendelkezésre és emellett sok funkció, méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA COMBI ülőgarnitúra tulajdonságai

Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz. Az ADA COMBI sarokülőgarnitúra fejtámasszal előnyös választás. Azok a vásárlók szeretik, akik maguk is kreatívan szeretnek részt venni bútoruk formájának kialakításában. Ez egy olyan ülőgarnitúra, melynek adott részeit magunk választhatjuk ki. Mit jelent ez? Pontosan azt, hogy hét karfatípus, három háttámla-típus, két ülőfelület-típus és többféle lábtípus közül lehet választani. Ezek az adott formai elemek meghatározzák, milyen lesz az ülőgarnitúránk megjelenése. De ezek kicsit a kényelmet is befolyásolják.

Választhatunk funkciós karfát, mely állítható kispárnaként is működik. A többi karfa szélességben és formájában is különbözik. A háttámlák magasságukban és formájukban különböznek, míg az ülőfelület szintén formájában lehet különböző. Az ülőfelület esetében keménységet és ülőfelület-magasságot is tudunk választani.

Az ADA COMBI ülőgarnitúrához fejtámlát is választhatunk, ezt főleg magasabb vevőink kedvelik. A lábak anyaga lehet fa vagy fém.

A külső megjelenés kiválasztása utána a funkciókat is magunk dönthetjük el. Rendelhetünk vendégágyat, nagyobbítható ülőfelületet, relax háttámlát, beépített polcot. A széles méretválasztéknak köszönhetően kanapét több méretben választhatunk, így L és U alakú sarkot is lehetséges kialakítani. Ezekhez pedig fotelt és ülőkét is tudunk ajánlani. Külön érdekessége az ADA COMBI ülőgarnitúrának a sarokelembe kérhető előrehúzható háttámla.

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA COMBI sarokülőgarnitúra fejtámasszal modern vonalvezetésű elemekből összeállítható moduláris ülőgarnitúra. Méretválasztéka igen széles. Kisebb és nagyobb otthonokba egyaránt tudunk elemeiből ülőgarnitúrát összeállítani. Kanapé több méretben, fotel és puff, illetve sarok ülőgarnitúra többféle formában kialakítható a standard elemjegyzékből. L és U alakot is összekapcsolhatunk az elemekből.

Ágyneműtartót és vendégágyat kérhetünk a garnitúrába. A sarokrészbe előrehúzható háttámlát is be lehet építeni. Az ülőgarnitúra egyedi elemjegyzékéből 16-féle sarkot lehet összeállítani. Természetesen, egyedi méretben is gondolkodhatunk, arra is van lehetőség. Az ADA COMBI ülőgarnitúra formai elemeit szabadon kombinálhatjuk és magunk alakíthatjuk ki az ülőgarnitúra külső megjelenését is.

Az ülőfelület formáját, magasságát és keménységét szintén eldönthetjük. A háttámla esetében háromféle formát választhatunk. A karfák közül hétféle típusból választhatunk. Ezek között van keskenyebb, szélesebb és funkciós is. A lábak lehetnek fából vagy fémből.

Az ADA COMBI ülőgarnitúra kárpitozására is sokféle lehetőség van: bútorszövet, leather look, lemosható szövet és bőr.

Az ADA COMBI ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 16-féle sarok
 • 4-féle kanapé
 • fotel
 • 2-féle ülőke
 • 4-féle nyaktámasz
 • funkciós karfa
 • nagyobbítható ülőfelület
 • vendégágy
 • beépíthető polc
 • 2-féle ülés
 • 3-féle háttámla
 • 7-féle karfa
 • 450-féle szövet
 • 50-féle leather look
 • 60-féle bőr

Az ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapváltozata Poliéter habbal készül, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Ezen található a speciális üléskárpit, amely termikusan erősített. Legkülső réteg a kárpit. Az ADA COMBI sarokülőgarnitúra fejtámasszal felár ellenében kétféle, keményebb hideghabbal is rendelhető.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?