ADA Trendline Brüssel U alakú ülőgarnitúra vendégágy funkcióval

25% kedvezmény
2 hétig

Az ADA Brüssel U alakú ülőgarnitúra egy küllemében, letisztult, minimalista formavilág jellemzi. Gazdag elemválasztékkal rendelkezik. A termék több méretben, felállásban, funkciókkal és közel 400 fajta design kárpittal rendelhető. Emellett a láb designt is ki tudja választani a króm típusok közül.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Brüsszel ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra U alakú a minimalista, letisztult formavilágot képviseli. Határozott vonalvezetésű bútortest és lekerekített karfák jellemzik. Ahogyan megannyi típusnál, itt is lehetséges a méret és funkció szerinti variálhatóság. Akik ágyfunkciót nem, de kellő mélységet szeretnének az alváshoz, azoknak ajánljuk a motorosan nagyobbítható ülőfelületet. Az eredetileg 55 cm-es ülésmélységet egy gombnyomással bővíthetjük.

A Brüssel modell széles elemlistájából egészen nagyméretű U alakú ülőgarnitúra is kialakítható, akár ágyazható és ágyneműtartós formában is. Számos L alak variáció is rendelhető. Kárpitozott és hideghabos vendégágyának köszönhetően kényelmes fekvést biztosít. Viszont az ágyazható opciónál nem lehetséges motoros ülésmélység változtatás.

A 43 cm-es ülésmagasság alacsonyabb vásárlóinknak is kedvez. Magasabb vásárlóink pedig beépíthető fejtámaszt választhatnak pluszban. Az ottománok vagy pihenőkanapék is több méretben választhatóak 159 cm, 192 cm-es méretben is. A sarokpad 201 cm hosszú, az utóbbihoz relax funkciós, dönthető háttámlát is lehet kérni, így a motoros verzióval teljes a komfort egy vasárnapi mozizáshoz, otthon.

Egyenes kanapé, fotel és puff is rendelhető a modellhez. Két fajta króm és falábbal lehet kérni, henger alakúval és szögletessel. Üzletünkben több száz szövet és bőr közül válogathat, hogy megtalálja a kívánt színt ülőgarnitúrájához.

ADA Brüssel ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarok forma
 • motorosan állítható ülésmélység
 • ágyneműtartó
 • vendégágy funkció
 • 3-féle kanapé
 • fotel
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • nyaktámasz
 • relax háttámla funkció
 • fa- vagy fémláb

ADA 6375 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra U forma váza tömörfából készül. Nosag hullámrugós felületre helyezik a hideghabot. Erre kerül az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garnitúra már alap változatban egy magas minőségű ülőfelülettel rendelkezik.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk:

 1. Hogy fáradjon be üzletünkbe és próbálja ki az ADA Brüssel ülőgarnitúrát!
 2. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért.

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?