ADA Trendline Brüsszel U alakú ülőgarnitúra vendégágy funkcióval

874 600 Ft

Az ADA Brüssel U alakú ülőgarnitúra egy küllemében, letisztult, minimalista formavilág jellemzi. Gazdag elemválasztékkal rendelkezik. A termék több méretben, felállásban, funkciókkal és közel 400 fajta design kárpittal rendelhető. Emellett a láb designt is ki tudja választani a króm típusok közül.

A 159*329*201 cm, 5. kategóriás szövettel és vendégágy funkcióval az eredeti ár: 1.028.900 Ft helyett, 874.600 Ft

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Brüsszel ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra U forma a minimalista, letisztult formavilágot képviseli. Határozott vonalvezetésű bútortest és lekerekített karfák jellemzik. Ahogyan megannyi típusnál, itt is lehetséges a méret és funkció szerinti variálhatóság. Akik ágyfunkciót nem, de kellő mélységet szeretnének az alváshoz, azoknak ajánljuk a motorosan nagyobbítható ülőfelületet. Az eredetileg 55 cm-es ülésmélységet egy gombnyomással bővíthetjük.

A Brüssel modell széles elemlistájából egészen nagyméretű U alakú ülőgarnitúra is kialakítható, akár ágyazható és ágyneműtartós formában is. Számos L alak variáció is rendelhető. Kárpitozott és hideghabos vendégágyának köszönhetően kényelmes fekvést biztosít. Viszont az ágyazható opciónál nem lehetséges motoros ülésmélység változtatás.

A 43 cm-es ülésmagasság alacsonyabb vásárlóinknak is kedvez. Magasabb vásárlóink pedig beépíthető fejtámaszt választhatnak pluszban. Az ottománok vagy pihenőkanapék is több méretben választhatóak 159 cm, 192 cm-es méretben is. A sarokpad 201 cm hosszú, az utóbbihoz relax funkciós, dönthető háttámlát is lehet kérni, így a motoros verzióval teljes a komfort egy vasárnapi mozizáshoz, otthon.

Egyenes kanapé, fotel és puff is rendelhető a modellhez. Két fajta króm és falábbal lehet kérni, henger alakúval és szögletessel. Üzletünkben több száz szövet és bőr közül válogathat, hogy megtalálja a kívánt színt ülőgarnitúrájához.

ADA Brüssel ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarok forma
 • motorosan állítható ülésmélység
 • ágyneműtartó
 • vendégágy funkció
 • 3-féle kanapé
 • fotel
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • nyaktámasz
 • relax háttámla funkció
 • fa- vagy fémláb

ADA 6375 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra U forma váza tömörfából készül. Nosag hullámrugós felületre helyezik a hideghabot. Erre kerül az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garnitúra már alap változatban egy magas minőségű ülőfelülettel rendelkezik.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk:

 1. Hogy fáradjon be üzletünkbe és próbálja ki az ADA Brüssel ülőgarnitúrát!
 2. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért.

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?