GLASS "S" alakban hajlított üvegasztal 552522

93 500 Ft

A RIO art & design dohányzóasztalainak anyaga lehet fából, fémből, sőt akár 100%-ban üvegből is. A termék egy egyedi formájú, különleges asztal azoknak, akik kedvelik a modern stílust és a megszokottól eltérő megoldásokat.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A GLASS “S” alakban hajlított üvegasztal termékjellemzői

Dohányzóasztalaink, modern tervezésű ülőgarnitúráinkhoz idomulva, lehetnek fából, fémből sőt akár 100%-ban üvegből is. A GLASS “S” alakban hajlított üvegasztal egy egyedi formájú dohányzóasztal, amely bármelyik nappali ékévé válhat, mivel azonnal megragadja a tekinteteket. Hajlított üveglapjai egyenként 10 mm vastagságúak, alján görgők találhatók. Ez lehetővé teszi az asztal gyors és egyszerű mozgatását.

További üveglapos dohányzóasztalaink mellett ez a modell is jól mutat egy, a kanapé elé terített mintás szőnyegen de akár a sima parkettán is. Ez a kihívó formájú modell kiváló kiegészítője egy trendi lakásnak, ahol a modern stílus és a nem mindennapi megoldások uralkodnak.

Csak egyfajta méretben és kivitelben rendelhető ez a termék.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!
 • Ne feledje! A Rio Design az év minden szakaszában tartogat valamilyen kihasználható kedvezményt.

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 38 x 54 x 42 cm (szélesség x magasság x mélység)

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella fix kanapé

  Bella fix kanapé

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?