Aries kör alakú arany tükör 119122

60 000 Ft

Az Aries kör alakú arany tükör 119122 tökéletes választás a modern stílus és minimalizmus kedvelőinek, a régi és az új trendek követőinek is. A tükör és az alap méretkülönbségéből adódó keret aranyszínű, mely megtöri a dizájn egyszerűségét, klasszikusan elegáns hatást teremt.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Aries kör alakú arany tükör 119122 tökéletes választás a letisztult, modern stílus és a minimalizmus kedvelőinek.

Az Aries kör alakú arany tükör hátlapja egy 4 cm vastagságú, közepes sűrűségű fekete farostlemez. Ezen helyezkedik el térben kiemelkedve a metszett üvegből készült tükör. A tükör és az alap méretkülönbségéből adódó keret aranyszínű, mely megtöri a dizájn egyszerűségét, klasszikusan elegáns hatást teremt. Ezért jó választás lehet a fiatalabb generációk számára korszerű, a legújabb trendeket követő otthonaikba. Ugyanakkor régiesebb stílusban berendezett szobákba is harmonikusan illeszkedik, nem zavarja meg az összehatást, és nem nyomja el a hangsúlyosabb díszítőelemeket.

Mivel az Aries tükör tökéletes kör formájú, vízszintes és függőleges átmérője egyaránt 54 cm. Ez egy közepes nagyságú tükör, ezért kisebb helyiségeknek is éke lehet. Ez esetben optikailag nagyítja, felélénkíti a teret és javíthat a fényviszonyokon. Világos és sötétebb árnyalatok mellett is gyönyörűen érvényesül, az előbbi a tükör egészét, mint egységet, az utóbbi a ragyogó aranyszínű keretet hangsúlyozza. Mivel időtlen stílussal büszkélkedhet, szinte bármilyen dekorációt kiegészít, ugyanakkor elegáns, modern árnyalattal gazdagítja az adott helyiséget. Éppen ezért tökéletes választás a hálószoba, a nappali vagy a folyosó illetve az előszoba díszeként.

Az Aries tükör ezen felül közösségi terekbe is ideális választás. Hangulatos kávézókba, előkelő éttermekbe, hotelszobákba vagy ruhaüzletekbe.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és dohányzóasztal-kínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 54 cm
 • Szélesség: 54 cm
 • Vastagság: 4 cm
 • Súly: 4,5 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?