ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra pihenőkanapés forma

Az ADA Brüssel ülőgarnitúra pihenőkanapés formaváltozata az ADA legkedveltebb modellje.

„Arany M” minősítés„Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA BRÜSSEL ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA Brüssel ülőgarnitúra pihenőkanapés formaváltozata gazdag elemválasztékából kisebb és nagyobb L alakú ülőgarnitúra is kialakítható ágyneműtartós és ágyazható verzióban is. Az ADA precizitásának köszönhetően a vendégágy akár napi használatra is alkalmazható. A 277 x 201 cm-es méretű L alak, de akár 3 méternél nagyobb is összeállítható, a rengeteg elemnek és több méretű ottománnak köszönhetően ennél a garnitúránál szabadon lehet variálni a méretekkel. A Power ülőgarnitúrához hasonlóan ez is rendelkezik az egyik legkomfortosabb funkcióval: a motorosan állítható ülésmélységgel.

Ez azt jelenti, hogy az eredetileg 55 cm-es ülésmélységet egy gombnyomással 75 centiméteressé nagyobbíthatja. Viszont érdemes észben tartani, hogy az ágyazható opciónál nem lehetséges motoros ülésmélység változtatás. Emellett az 43 cm-es ülésmagasság alacsonyabb vásárlóinknak is kedvez, magasabb vásárlóinknak pedig a beépíthető fejtámasz, melyet akár utólag is meg lehet rendelni.

Az ADA Brüssel ülőgarnitúra pihenőkanapés forma további kényelmi eleme a dönthető háttámla. Ez a funkció szinte elengedhetetlen, hogy teljes komfortban tudjuk élvezni a kedvenc sorozatunkat, vagy filmünket. Az ülőgarnitúrához lehet rendelni puffot és fotelt is. Két fajta króm és fa lábbal lehet kérni, henger alakúval és szögletessel.

Ülőgarnitúráink nem csak a fotókon szereplő szövetekkel rendelhető. Üzletünkben több száz szövet és bőr közül válogathatnak, hogy megtalálják a kívánt színt ülőgarnitúrához. A weboldalunkon is nézhetnek színmintákat az adott bútorokhoz.

A Brüssel sarokgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarokforma
 • motorosan állítható ülésmélység
 • 3-féle méretű  kanapé
 • vendégágy funkció
 • ágyneműtartó
 • fotel
 • 2-féle méretű ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • nyaktámasz
 • relax háttámla funkció
 • fa- és fémláb

ADA Brüssel ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Az ülőgarnitúra Poliéter habbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül az üléskárpit, amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Bultex RG55 kemény hideghabot választhatnak azok akik a keményebb ülőfelületet szeretik, mely felár ellenében rendelhető.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon be üzletünkbe és próbálja ki  az ADA Brüssel ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ADA Brüssel ülőgarnitúra pihenőkanapés formaváltozatához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  AKCIÓS TERMÉKEINK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?