ADA Trendline Combi U alakú ülőgarnitúra manuális ülőfelület növeléssel

25% kedvezmény
2 hétig

Az ADA Trendline Combi ülőgarnitúra üzletük legváltozatosabb darabja. Sok karfa, háttámla, láb, front típus közül lehet választani. Ezen kívül itt is több mint 400 fajta kárpit áll rendelkezésre és emellett sok funkció, méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra U alakú végtelen kombinációt jelent az egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz. Az ADA COMBI ülőgarnitúra jó választás mindazok számára, akik maguk akarják kialakítani a garnitúra formáját, méretét. Rengeteg elem, egyedi méretválaszték teszi könnyűvé, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni semmilyen lakásban.

Az elemválasztással azonban még nem merült ki a lehetőségek tárháza. A garnitúra kiegészítő elemeinek választéka is nagyon sokszínű. Csak néhány ízelítő ezek közül. Háromféle háttámla, kétféle ülésfelület, hétféle karfa és számtalan fémből vagy fából készült láb rendelhető. A fából készülteket egyedi színre is lehet pácoltani.

háromféle háttámla közül az egyik kerekítettebb azoknak, akik szeretik a kissé lágyabb formákat, illetve rendelhető magasabb formában is. Az ülőfelület ugyanezen koncepció alapján került kialakításra. Itt is megtalálható egy kerekítettebb változat. Különlegessége, hogy egyes elemeknél, mind a magasságot, mind a keménységet állíthatjuk.

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra U alakú karfái lehetnek szélesebbek vagy keskenyebbek. Mindenképpen meg kell említeni azonban, hogy rendelhető állítható, funkciós változatban is, ami azt jelenti, hogy dönthető és ezáltal párna alakítható ki belőle. A kényelmet fokozza a rendelhető fejtámla is. A széles elem és méretválasztékot jól jellemzi, hogy összeállíthatunk L vagy U alakú sarokgarnitúrát, kanapét is.

Rendelhetünk kiegészítőnek puffot, amely a garnitúrákhoz praktikus és nagyon hasznos kiegészítő. A nagyobbítható ülőfelület lehetőségével pedig, egyszemélyes ágyat tudunk kialakítani.

Praktikum és design egy garnitúrában

Ha össze akarjuk foglalni az ADA COMBI sokszínűségét akkor biztos, hogy a legfontosabb a modularitás, a variálhatóság. De ezek után szinte rögtön jön a sorban a széles elemválaszték és a kiegészítők sokasága. Mint azt említettük a garnitúra minden eleme variálható. Változtathatjuk a háttámlánkat, a karfánkat és az ülésfelületet is. Keménységben, mélységben, kényelemben nehéz olyat találni, amire az ADA COMBI nem tudna megoldást adni.

Háttámlák, funkciós karfa, nagyobbítható ülőfelület, relax háttámla, csak néhány elem, amelyek segítenek a választásban. És persze nem szabad elfelejtkeznünk a méretekről. Sarokgarnitúrák L és U alakban, kanapék, puffok teszik teljessé a kínálatot.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy minden garnitúra sokféle szövettel: bőrrel, leather lookkal, lemosható szövettel rendelhető. Ezek a textilek mindenki ízlését ki tudják elégíteni. Emellett, gazdag színvilágukkal szinte mindenhova beilleszkednek.

Az ADA COMBI ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 16-féle saroklehetőség
 • 4-féle kanapé
 • fotel
 • nagyobbítható ülőfelület
 • 2-féle puff
 • 450-féle szövet
 • 50-féle leather look
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle ülés
 • 3-féle háttámla
 • 7-féle karfa
 • funkciós, állítható karfa
 • 4-féle nyaktámasz
 • relax háttámla a sarokelemben

ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra Poliéter habbal készül, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Ezen helyezkedik le az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített anyag, ez után következik a végső kárpitozás. Bultex RG 55 és RG 40 hideghabot választhatnak azok, akik a keményebb ülőfelületet kedvelik. Ez feláras termék.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?