ADA Trendline Combi U alakú fix ülőgarnitúra

25% kedvezmény
2 hétig

Az ADA Trendline Combi ülőgarnitúra üzletük legváltozatosabb darabja. Sok karfa, háttámla, láb, front típus közül lehet választani. Ezen kívül itt is több mint 400 fajta kárpit áll rendelkezésre és emellett sok funkció, méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA COMBI sarokülőgarnitúra tulajdonságai

Végtelen kombinációk az egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz.
Az ADA COMBI sarokülőgarnitúra nagyon széles elem- és méretválasztékkal rendelkezik, sarok és kanapé változatban is rendelhető, akár vendégágy funkcióval, hozzáillő fotellel és puffal. A kanapé 3 személyes és kétféle méretben, kétszemélyesben is rendelhető.

Szintén több méret közül válogathatunk a sarokülőgarnitúrák között és belső térhez igazított L vagy U alakú kombináció összeállítása is lehetséges a standard elemjegyzékből, kérésre vendégággyal.

Ha viszont csak a délutáni pihenésünket akarjuk kényelmesebbé tenni, akkor nagyobbítható ülőfelületet is választhatunk, így kényelmes egyszemélyes ággyá alakul át az ülőgarnitúra. Hétféle karfa – állítható vagy különböző vastagságú karfa – és többféle láb közül lehet választani, amely fém vagy fa láb.

Magasabb vásárlóinknak fejtámlát ajánlunk kiegészítésképpen.

ADA COMBI kanapé állítható karfákkal Ez a kedvelt nyugat-európai modell a kreatív lakberendezés lehetőségét adja ADA Combi ülőgarnitúra

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA COMBI sarokülőgarnitúra modern formájú ülőgarnitúra. Méretválasztéka nagy, így kisebb és nagyobb lakásokba is egyaránt tudunk elemeiből összerakni megfelelő ülőgarnitúrát. Kanapéja több méretben létezik, illetve sarok formájú ülőgarnitúra alakítható ki. L és U alak egyaránt, kérésre vendégággyal vagy nagyobbítható ülőfelülettel is létezik. Az ülőgarnitúra saját, nem egyedi alkotórészeiből sokféle sarkot lehet kialakítani, a méretbeli lehetőségek száma pedig végtelen.

Az ADA COMBI sarokülőgarnitúra esetében hétféle karfa és többféle lábazat közül választhatunk. Utóbbi lehet fémből vagy fából, ízlés szerinti pácszínnel. Fotelt és puffot is rendelhetünk a sarok vagy a kanapé kiegészítéseként. Az ADA COMBI sarokülőgarnitúra kárpitozása sokféle lehet, bútorszövet, leather look, lemosható szövet és bőr, igény szerint.

Kedvelt nyugat-európai modell. Sárga Az ADA COMBI ülőgarnitúra kárpitozására is sokféle lehetőség van. Az ADA COMBI sarokülőgarnitúra rendelhető.

Az ADA COMBI sarokülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • többféle sarokvariáció
 • 3-féle kanapé
 • fotel
 • vendégágy-funkció
 • nagyobbítható ülőfelület funkció
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • 7-féle karfa
 • nyaktámasz

Állítható karfával is kapható. Ülőgarnitúra állítható háttámlával. ADA Combi ülőgarnitúra U alak részlet

Az ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35 habbal készül, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Erre helyezik az üléskárpitot, amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolos anyag, amit utolsó rétegként, maga a kárpitozás követ.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI kanapét!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?