ADA COMBI ülőgarnitúra

ADA COMBI ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 203 x 338 x 163 cm

Az ADA COMBI ülőgarnitúra az egyik legkedveltebb ADA modellünk, a Rio art & design bútorüzletünkben rendelhető, amely a Max City lakberendezési áruház földszintjén található.

Az ADA COMBI ülőgarnitúra tulajdonságai

Variálható elemek sokasága egy garnitúrán belül.

Az ADA COMBI egy modern formájú ülőgarnitúra. Adott elemeiből a vásárló saját ízlése szerint alakíthatja ki álmai garnitúráját, L vagy U alakú sarokgarnitúra, kanapé, kicsi-nagy méretű, és a funkciós elemek kiválasztásával bármilyen kényelmi szempontnak megfelelő bútort kivitelezhetünk. Pédául a nagyobbítható ülőfelülettel egy egyszemélyes ágyunk is lehet. Az állítható karfa párnaként is használható. A kisebb lakásokban ágyként is funkcionálhat és az ágynemű pedig eltüntethető a külön kérhető ágyneműtartóban. Sokan nem szeretik a túl puha ülőfelületet, nekik jó hír, hogy akár keményebb ülőfelületet is igényelhetnek. Ha egy jól variálható, ám mutatós és masszív bútort keres, akkor ezt ajánljuk. Fotel és puff is megrendelhető a kért ülőgarnitúrához. Többfajta lábból választhatjuk ki a nekünk tetszőt. A lábakat lehet fából vagy fémből kérni. Kisgyerekek esetében ideális a lemosható szövet, de több száz szövet, műbőr és bőr áll rendelkezésünkre.

Végtelen kombinációk az egyedi ülőgarnitúra kialakításához.

Bátran állíthatjuk , hogy az ADA COMBI ülőgarnitúra a Rio design favoritja. Ideális modell azoknak, akik saját maguk szeretnék meghatározni minden formai és funkciós, kényelmi elemét az ülőgarnitúrájuknak. Háromféle háttámla, kétféle ülőfelület, hétféle karfa és többféle láb közül lehet választani. Az ülőfelület elejének osztása lehet szögeletes vagy kerekített. Fejtámla gyakor kívánság magasabb vevőinknél. Ha az ADA COMBI kanapéja mellett döntöttünk inkább, kérhetünk hozzá fotelt vagy puffot is. Ha egy nagyobb sarok érdekel, L és U alakot egyaránt össze tudunk állítani. Az ADA COMBI ülőgarnitúra kárpitozása sokféle lehet, bútorszövet, leather look lemosható szövet, és bőr. Az ADA COMBI-es modellünket azoknak ajánljuk, akik szép formájú, de egyben praktikus ülőgarnitúrát szeretnének, aminél saját maguk választhatják meg mind a kényelmi, mind a formai szempontokat és határozott elképzelésük van.

ADA COMBI garnitúrához választaható elemek és funkciók

 • 16 féle sarok lehetőség
 • L és U forma
 • 4 féle méretű kanapé
 • 7 féle állítható karfa
 • 4 féle nyaktámasz sarok elemeibe relax háttámla beépíthető
 • fotel
 • vendégágy
 • 2 féle ülőke
 • 450 féle szövet
 • 50 féle leather look
 • 60 féle bőrkárpit

ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Háromféle keménységű ülőfelületet lehet kérni. A kanapé alapját Nosag hullámrugós felület képezi. Erre a kerül az RG 35 hideghab. Ez garnitúra már alapáras változatbn is Rg 35 hideghabbal készül,ami igen masszív és szinte elnyűhetetlen. Felár ellenében Formfit RG 40 közép-kemény hideghab vagy Bultex RG 50 hideghab is kérhető az ülőgarnitúrába. A kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg az ADA COMBI ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért!
Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.